Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dahl

hm, tam neni poradne ani co prekladat a 3000...no nevim no...

no člověče ale je:o furt to na mě žvatlá a koukal sem tak tomá dost věci,a cena nevím zdá se celkem slušná:myslim
Odesláno

Drahé to docela je, ale když vezmu, že manželka dá třeba 7OO,- Kč za holiče, tak je to levné :D a i ten malý displey má dost věcí na přeložení. Poškám až ti to udělají a napíšeš jak jsi spokojen a jak jsi řekl mám to kousek a pak bych asi neměl co řešit a nechal bych si to udělat taky. Čeština by se měla dávat automaticky, když to sem dováží, je jiná doba a nejsme v pravěku. Každý anglicky neumí a za ty peníze skoro 4OO litrů by to měly dělat standartně.

Odesláno

Proč se ptám, jaký je to displej? Ono u velkého s navigací tam mají kluci cd s českým jazykem, ale u malého by se musel upgradovat software, který je naprogramován napevno, čili v hardwaru. Kdyby to někdo udělal, tak je to hodně velký zásah do displeje a myslím, že ta cena by byla odpovídající. Ale nezdá se mi že by to někdo uměl. Dej vědět jak to dopadlo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tepve se chystám druhé pracovní autí se mi rozsypalo a tak jezdím makat 207čkou :(Až ho opravěj tak tam hnedlele jedu dám vědět:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer páni.Vedeli by ste mi poradit niekoho z OV,FM,alebo bližšieho okolia na \"počeštenie\" palub.počítača do 207SW?Auto bolo kupované v Madarsku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...