urumov Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Tiez neviem...Jazdit v noci s hmlovkami ... ostatny soferi, teda ty v protismere, sa ti musia pekne podakovat za sprijemnenie jazdy. Bez urazky, to je len moj nazor. Citovat
ado7980 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 ked mas dopre nastavene svetla hmlovka isto oslnuje ovela menej ako maniaci co si davaju HID xenonove sady do svetiel bez pouzitia ostrekovacov reflektorov, a dokonca aj originalne xenony oslnuju viac ako hmlovky tak dakovat mozme aj vsetkym luxusnejsim autam za sprijemnenie nocnej jazdy v protismere Citovat
urumov Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Plne suhlasim...ale to ja uz dalsia kategoria Citovat
fox111fox Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Si ešte nedostal pokutu za hmlovky? Citovat
ado7980 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Nie nedostal a ani nedostanem nakolko nemam faceliftovu 307 ale tu starsu kde su hmlovky priamo v reflektoroch a policajti prd vedia ci to su hmlovky alebo stretavačky... A ak by mi mali dat pokutu tak mi daju za tie led ziarovky a nie len za hmlovky Citovat
mlkl Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Hmlovky nemaju nazov hmlovky pre nic za nic. milujem, soferov co chodia ako vianocne stromceky Citovat
fox111fox Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Nie ako Vianočne stromčeky ale ako KO..TI Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Alebo E.T.-ho materská loď. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 part 3 Čaute. Trochu to tu oživím keďže mi za mesiac v tejto zime praskla už druhá žiarovka. Chcel by som si tam dať soft start ale s výrobou DPS nemám veľké skúsenosti.. Mám doma však plošák aj leptaciu chemikáliu takže by som si ju vyleptal aby som dosiahol čo najmenšie rozmery.. Len neviem ako na to.. Mám si jednoducho podľa tej schémy nakresliť a vyleptať dps alebo sú tam ešte nejaké kontakty ktoré treba prepojiť Keď som to napísal nezrozumiteľne tak sa ospravedlňujem.. Ak by sa našiel šikovný elektrikár z Bratislavy tak by mi to mohol vyrobiť a ja by som to samozrejme zaplatil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.