Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez neviem...Jazdit v noci s hmlovkami ... ostatny soferi, teda ty v protismere, sa ti musia pekne podakovat za sprijemnenie jazdy.

Bez urazky, to je len moj nazor.

Odesláno

ked mas dopre nastavene svetla hmlovka isto oslnuje ovela menej ako maniaci co si davaju HID xenonove sady do svetiel bez pouzitia ostrekovacov reflektorov, a dokonca aj originalne xenony oslnuju viac ako hmlovky tak dakovat mozme aj vsetkym luxusnejsim autam za sprijemnenie nocnej jazdy v protismere :D

Odesláno

Nie nedostal a ani nedostanem nakolko nemam faceliftovu 307 ale tu starsu kde su hmlovky priamo v reflektoroch a policajti prd vedia ci to su hmlovky alebo stretavačky... A ak by mi mali dat pokutu tak mi daju za tie led ziarovky a nie len za hmlovky :)

• O 1 rok později...
Odesláno
part 3

Čaute. Trochu to tu oživím keďže mi za mesiac v tejto zime praskla už druhá žiarovka. Chcel by som si tam dať soft start ale s výrobou DPS nemám veľké skúsenosti.. Mám doma však plošák aj leptaciu chemikáliu takže by som si ju vyleptal aby som dosiahol čo najmenšie rozmery.. Len neviem ako na to.. Mám si jednoducho podľa tej schémy nakresliť a vyleptať dps alebo sú tam ešte nejaké kontakty ktoré treba prepojiť :cool: Keď som to napísal nezrozumiteľne tak sa ospravedlňujem.. Ak by sa našiel šikovný elektrikár z Bratislavy tak by mi to mohol vyrobiť a ja by som to samozrejme zaplatil :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...