pavol pevný Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Nevie mi niekto poradíť aké mám kúpiť žiarovky H7 do predných stretávacích svetiel? Musím ich velmi často meníť. ´Dík Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Nějakou solidní značku, potom si nech zkontrolovat konektory. POkud to nepomůže tak vypnout denní svícení nebo dodělat odpory. Citovat
shark734 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 ja menim ziarovky tak kazde 3 mesiace-kupujem tak do 5-6€, mam denne svietenie a za 3 mesiace nabeham 3-6tis km skor na kratsie trasy...uvidime co budu tie ziarovky robit pri aktivovanom dennom svieteni v chladnesom pocasi- Dnes rano mi dost kolisalo napätie ako dlho ti vydrzia? Citovat
pavol pevný Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 mením vždy obidve.Naposledy mi vydržali mesiac. Mal som tam modrej farby môže to byť tým? Citovat
sekaj Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Skoušel jsem tam dávat různé značky,sady i za 900-1100kč a vždy cca. do 3 měs praskly.Pak jsem začal dávat obyč noname žárovky a mužu říct že vydržeji dýl.Ty \"lepší a dražší sady\" mají většinou zvíšenou svítivost a tak se to i projeví na životnosti.Teť tam mam Osramky (zakoupené na Aukru) ks. za 30kč a naprostá spokojenost.Vydrží tak půl roku.Za 30kč neberte to. Citovat
georgegg Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 pokud praskaj fakt často tak bych tam dal odporovej drát, dává se to i do škodovek Citovat
pavol pevný Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Neviem ako tam ten odporový drát mám dať. Citovat
shark734 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 kup vykonovy rezistor zatazitelny na min. 55W a zapoj ho seriovo so ziarovkami...na kazdu ziarovku pouzi jeden Citovat
martinmz Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Ja som to riesil cez soft start. Ziarovkam najviac vadi zasvietenie, soft start ju rozsvecuje potupne od nuly az do plneho vykonu mne to nabieha 7 sekund cas sa da zmenit ako chces a ma to aj celkom zaujimavy efekt Citovat
romikl Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Měl jsem tento problém, ale jen vždy při výměně jedné z žároviček. Potom mě řekli, že mám vyměnovat obě dvě najednou. Od té doby je to v pořádku. Citovat
MMILANKO Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 skús tam dať odporové vedenie , montáž jednoduchá-medzi žiarovku a konektor . ja som to dal a zatial držia. Citovat
Micky99 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 tak ja mam auto rok - najazdene 18000km a ziarovky som nemenil ziadne tak dufam ze som to teraz nezakrikol [upravil dne 10/12/09 Micky99] Citovat
Ticcino Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Praskání žárovek se tu řešilo už mnohokrát. Je tu někde i vlákno s obrázky. Někdo to řešil stabilizátorem napětí, někdo rezistory, někdo nainstalováním HID. Problém s praskáním se objevoval prakticky u modelů před faceliftem. Já mám už dva roky ročník 2006 a žárovky jsem měnil zatím jen jednou, a to před rokem. Nejdřív odešla jedna a po 14 dnech druhá. Dal jsem tam obyčejné Narvy za 65Kč/ks a fungují dobře. Citovat
fox111fox Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Ja menim kazde 3 mesiace jednu ziarovku. OSRAM H7. Vraj je to uplne normalne. Citovat
urumov Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Caute maniaci. Mam rovnaky problem so ziarovkami. Tiez ma napadlo pouzit nekay stabilizator napatia. Tu dokonca zaznel soft start. Tento ma dost zaujal. Nie som elektrikar ale ak mam schemu, rady a suciastky viem si to zbastlit. Martinmz nebol by si ochotny podelit sa (pripadne jednoduchy nacrt + suciastky) s vedomostami? A jedna vec - uplne laicka(loozer efekt). Ako moze riesit odpor problem s kolisanim napatia? Si myslim ze prave koli tomu odchadzaju ziarovky. Neznizi sa aj svietivost pri pouziti odporu? Dakujem za vysvetlenie :) Ale ak to funguje tiez by som to kludne vyskusal. Len dajaky jednoduchy nacrt by tiez bodol. Dikes Citovat
shark734 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 odpor kolisaniu napätia nezabrani....ziarovky su robene na 12V a alternator dava niekedy aj 14V, takze ten odpor znizuje napätie-jednoducho povedane...a bude to svietit slabsie(nepostrehnes to lebo tam nejde taky \"silny\" odpor) Citovat
martinmz Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Urumov Zajtra to nafotim schemu mam nakreslenu aj plosak Dufam ze sa mi to podari sem dat este som obrazok nedaval Citovat
urumov Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Super, super, super. Normalne sa tesim:potlesk Uz som aj pajku oprasil Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Nazdar všichni,problém práskajících žárovek je jenom u modelu před faceliftem nebo i po faceliftu.Mám auto 2 měsíce a jedna se už vypálila. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.