marko306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 len sa nemenovaný člen nejako neozýva [upravil dne 12/12/09 marko306] Citovat
pastorek Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mám pocit že čakáte na moju reakciu. Citovat
marko306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 niééé, na to si ako prišiel?:D:D Citovat
pastorek Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 V súvislosti na vaše príspevky môžem oficiálne oznámiť že sa na Slovensku vytvorila aktívna skupina členov ktorý chcú riešiť problémy vznikajúce pri česko - slovenskej spolupráci členov. Jednohlasne sme boli za dočasných zástupcov zvolený Lubk0 a ja. V súčasnosti je už pripravený list vedeniu klubu s návrhmi na fungovanie slovenskej pobočky klubu no ešte ho doľaďujem aby nevznikli zvojzmysly a tým nedorozumenia. V priebehu zajtrajška sa k nemu ešte vyjadrí Lubk0 a posielame. Verím že je to správny krok k porozumeniu a spolupráci všetkých členov klubu. Ak bude vedenie súhlasiť tak môžem plné znenie listu zverejniť. V prípade že vedenie PC-klubu odsúhlasí koncepciu spolupráce bude oficiálne hlasovanie - voľba stálych zástupcov. [upravil dne 12/12/09 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 pastorek + Lubk0 = gramaticky skvost:aut ... kazdopadne dufam, ze sa to podari ako to planujete, maximalna podpora z mojej strany a myslim ze niesom sam:roker Citovat
gedu Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 pripájam sa ku Qčkovej podpore Pastorka a Lubka:super Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Potvrdene Dušanmi, zaruka kvality:roker Citovat
pastorek Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko pastorek + Lubk0 = gramaticky skvost:aut ... \" no počkaj ,zajac\" :D ... môžeš nám robiť korektora.. Ja viem že ku..vím i a y. To vieš, Trnavák. Tu sa hovorí spisovnou Bernolákovčinou a ten to nerozlišoval. \"Slováci, tu máte slovo moje o reči vašej. Píš jak očuješ.\" Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 pastorek: korekciu kludne spravim, s tym ja problem nemam, ale s tym \"Píš jak očuješ\" mas recht:D Citovat
Vvitty Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 ad volby - v zasade nikde neni psano nejen to, ze by kandidat mel byt z Prahy, ale ani ze by mel byt z CR. I kdyz pripadny kandidat ze Slovenska by ve volbach mel asi horsi pozici kvuli tomu, ze preci jen clenove co obvykle z CR kandidovali jsou znami ze srazu atd... Pastorek a Lubk0: gratuluji a tesim se az poslete nejaky navrh. Citovat
foxo Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Pastorku, ty si rodena autorita. Tak sa do toho daj. Mas moj hlas. Hlas ludu, hlas boží Citovat
kaper Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Tak ja som teraz dorazil a pripájam sa k plnej dôvere, a budem rád ak sa podarí dobrá vec. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.