Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

V súvislosti na vaše príspevky môžem oficiálne oznámiť že sa na Slovensku vytvorila aktívna skupina členov ktorý chcú riešiť problémy vznikajúce pri česko - slovenskej spolupráci členov. Jednohlasne sme boli za dočasných zástupcov zvolený Lubk0 a ja. V súčasnosti je už pripravený list vedeniu klubu s návrhmi na fungovanie slovenskej pobočky klubu no ešte ho doľaďujem aby nevznikli zvojzmysly a tým nedorozumenia. V priebehu zajtrajška sa k nemu ešte vyjadrí Lubk0 a posielame. Verím že je to správny krok k porozumeniu a spolupráci všetkých členov klubu. Ak bude vedenie súhlasiť tak môžem plné znenie listu zverejniť.

V prípade že vedenie PC-klubu odsúhlasí koncepciu spolupráce bude oficiálne hlasovanie - voľba stálych zástupcov.

[upravil dne 12/12/09 pastorek]

Odesláno

pastorek + Lubk0 = gramaticky skvost:aut ... kazdopadne dufam, ze sa to podari ako to planujete, maximalna podpora z mojej strany a myslim ze niesom sam:roker

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

pastorek + Lubk0 = gramaticky skvost:aut ...

:bacha \" no počkaj ,zajac\" :D:D ... môžeš nám robiť korektora.. :D

Ja viem že ku..vím i a y. To vieš, Trnavák. Tu sa hovorí spisovnou Bernolákovčinou a ten to nerozlišoval.

\"Slováci, tu máte slovo moje o reči vašej. Píš jak očuješ.\" :D

Odesláno

ad volby - v zasade nikde neni psano nejen to, ze by kandidat mel byt z Prahy, ale ani ze by mel byt z CR. I kdyz pripadny kandidat ze Slovenska by ve volbach mel asi horsi pozici kvuli tomu, ze preci jen clenove co obvykle z CR kandidovali jsou znami ze srazu atd...

Pastorek a Lubk0: gratuluji a tesim se az poslete nejaky navrh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...