Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Vvitty deleni uz tu bylo... viz 205 klub, cabrio klub... nektere i funguji, organizuji sve srazy... jestli jim to vyhovuje, proc ne ale to proč vznikl 205 club je úplně něco jinýho než slovenská odnož něčeho co už existuje...205kářů na clubu neustále přibývá, zde spíš odcházeli, respektive zůstávali ale už s lepšíma autama...ale o tom tohle téma asi není Slovenská odnož mi zavání čínskýma kopiema...ne sranda, ten kdo ten klub založil tak přeju hodně úspěchů, páč prosadit klub na nějakou úroveň aby ho lidi brali je ʎʞsʌǝɹnʞ těžký a troufám si tvrdit že pokud nenabídne uživatelům něco jinýho než pohou \"kopii\" P-C tak za nedlouho upadne v zapomnění, lidi jsou líní někam přecházet když se pomine počáteční nadšení potešil si ma , vieme do čoho ideme ,snaženie nas par čo v tom sa vezieme neubuda prave naopak čim viac ludi do toho dubne viac je to pre nas motyvujuce Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: PaloLM stačí ak vysvetlíš + a - cz klubu a v čom bude sk klub lepší ako cz ide o klub.sk ato nechceme kopirovat chceme niečo naše proti clubu.cz/com nemame nič ved tu som začinal ja + - začiname , primame pomcnu ruku ved prečo to neskusit ? ps : nejde ako to tu často je pisane o moj klub ale NAŠ [upravil dne 9/12/09 Zila] Citovat
PaloLM Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: PaloLM stačí ak vysvetlíš + a - cz klubu a v čom bude sk klub lepší ako cz ide o klub.sk ato nechceme kopirovat chceme niečo naše proti clubu.cz/com nemame nič ved tu som začinal ja + - začiname , primame pomcnu ruku ved prečo to neskusit ? ps : nejde ako to tu často je pisane o moj klub ale NAŠ pekné ale teraz to napíš ešte raz a pekne po slovensky, lebo ja som z toho nič nepochopil vo vzťahu k tomu čo som písal, asi som ťažkochápavý, prepáč [upravil dne 9/12/09 Zila] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 1. Co rozumies pod pojmom SK klub ? Mozes pod nim rozumiet 2 varianty - Vlastnu stranku, vlastne forum - tj nieco uplne samostatne. Je mi uplne jedno, ci si takyto klub zalozis, a nepodporujem ho len preto, lebo toto forum, tento klub, ma nejaku tradiciu, ma velke mnozstvo clenov atd. Ja osobne nepotrebujem navstevovat dalsi klub, kde bude garantovane ovela menej clenov, ovela menej odbornikov atd. Je to pre mna doslova zbytocne. Niekto ma iny nazor, nie kazdy ma nazor ako ja, takze takyto klub neodsudzujem, len je pre mna, neatraktivny. - Vlastna stranka, no forum spolocne. V tomto pripade taketo nieco odsudzujem. Ako bolo spominane inde, je to len parazitovanie na niecom, co sa dlho budovalo, a stalo nemalo usilia. Pokial chces byt samostatny, chces mat samostatny klub, treba to spravit vsetko od zaciatku, a samostatne. 2. Uplne otvorene, vadi mi uz len to, ze klub samostny, ako taky povedies ty. Ano, neber to ako narazka, ale neviem, co ocakavas od takejto veci, ked vsade citam tvoje negativne reci, negativne poznamky, a sam posobis velmi negativne. Toto som si nevsimol len ja, ale aj mnoho ludi okolo, a som mozno prvy, co ty to dava najavo. Pokial by si ty, ako clovek organizoval trebars zraz, aj 10 metrov od mojho domu, velmi by som rozmyslal, ci ho navstivit, pretoze neviem, ci by som mal chut sa zoznamit s clovekom, ktory na vsetko FRFLE, a na vsetko ma negativny nazor. Neber to zle, ale sam musis vidiet, ake prispevky pises. Dokazom toho, je aj toto vlakno. Pokial zmenis svoj pristup, bude to mozno ine. 3. Clenske prispevky. Ja osobne som nezaplatil teraz na zraze medvedovi clenske pre to, ze chcem nejake zlavy. Zaplatil som ho preto, pretoze tento klub je pre mna vynikajuci, a ako pisal pastorek, chcem podporit dobru vec. Vobec sa mi nejedna, ani nebude jednat o zlavy niekde. Sam mam svoju oblubenu motoechnu, kde mi daju vsetko bez papiera, za par korun, a neviem ci nie lacnejsie, ako autokelly s 20 percentnou zlavou. Cize za mna, clenske som nedal kvoli zlavam, ale kvoli klubu samotnemu. 4. Paci sa my system fungovania tohoto klubu. Kazdy sa moze pozriet, na ucet klubu, a kazdy vie, kde sa ako peniaze minaju. Planujes to robit tak aj ty ? Planujes s clenskych prispevkov dotovat zrazy ako to robia bratia cesi ? Planujes peniaze nazbierane, naozaj invsetovat spet do klubu, a nebrat si ani korunu navyse ? To je otazka, nie obvinovanie ... 5. Pokial slovaci, vydrzia, s mensim tymom ludi zo zapadu, sme aj na zlavy tykajuce sa peugeot clubu na slovensku, myslim nasli riesenie, takisto na e-shop. Myslim, ze je jednoduchsie, elegantnejsie, a bez potreby delit klub na dve samostatne jednotky. 6. Nepaci sa mi rozdelenie na CESKY a SLOVENSKY klub. Mam za to, ze to tu navstevuju rozumny ludia, a myslim, ze rozumny ludia nemaju predsudky podla toho, kto je akej narodnosti. Kto take predsudky ma, nie je podla mna celkom normalny. Je to moj pohlad na vec. V ziadnom pripade ty nebranim, zalozit si SK klub, nech sa ty paci, kludne ho zaloz, rob co chces. Chcel si pocut nazor, to je moj ... Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to zila: je treba si uvedomit, ze klub jako takovy je neco jineho nez forum ... momentalne to je tak, ze obcanske sdruzeni Amis De Lion mimojiné provozuje i internetové forum na adrese www.peugeot-club.cz pokud budete chtit zakladat oficialni slovensky klub, tak s tim jsou spojene dalsi administrativni ukony ... pokud chces jen provozovat internetovou stranku, cili forum, kterou ted mas pod www.peugeot-klub.sk ... tak s prominutim, to se mi zda jako zbytecna aktivita nicmene i tak ti v tom preji hodne stesti EDIT: Lubk0 me v necem predstihl [upravil dne 9/12/09 BV406] Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 1. Co rozumies pod pojmom SK klub ? Mozes pod nim rozumiet 2 varianty - Vlastnu stranku, vlastne forum - tj nieco uplne samostatne. Je mi uplne jedno, ci si takyto klub zalozis, a nepodporujem ho len preto, lebo toto forum, tento klub, ma nejaku tradiciu, ma velke mnozstvo clenov atd. Ja osobne nepotrebujem navstevovat dalsi klub, kde bude garantovane ovela menej clenov, ovela menej odbornikov atd. Je to pre mna doslova zbytocne. Niekto ma iny nazor, nie kazdy ma nazor ako ja, takze takyto klub neodsudzujem, len je pre mna, neatraktivny. - Vlastna stranka, no forum spolocne. V t omto pripade taketo nieco odsudzujem. Ako bolo spominane inde, je to len parazitovanie na niecom, co sa dlho budovalo, a stalo nemalo usilia. Pokial chces byt samostatny, chces mat samostatny klub, treba to spravit vsetko od zaciatku, a samostatne. 2. Uplne otvorene, vadi mi uz len to, ze klub samostny, ako taky povedies ty. Ano, neber to ako narazka, ale neviem, co ocakavas od takejto veci, ked vsade citam tvoje negativne reci, negativne poznamky, a sam posobis velmi negativne. Toto som si nevsimol len ja, ale aj mnoho ludi okolo, a som mozno prvy, co ty to dava najavo. Pokial by si ty, ako clovek organizoval trebars zraz, aj 10 metrov od mojho domu, velmi by som rozmyslal, ci ho navstivit, pretoze neviem, ci by som mal chut sa zoznamit s clovekom, ktory na vsetko FRFLE, a na vsetko ma negativny nazor. Neber to zle, ale sam musis vidiet, ake prispevky pises. Dokazom toho, je aj toto vlakno. Pokial zmenis svoj pristup, bude to mozno ine. 3. Clenske prispevky. Ja osobne som nezaplatil teraz na zraze medvedovi clenske pre to, ze chcem nejake zlavy. Zaplatil som ho preto, pretoze tento klub je pre mna vynikajuci, a ako pisal pastorek, chcem podporit dobru vec. Vobec sa mi nejedna, ani nebude jednat o zlavy niekde. Sam mam svoju oblubenu motoechnu, kde mi daju vsetko bez papiera, za par korun, a neviem ci nie lacnejsie, ako autokelly s 20 percentnou zlavou. Cize za mna, clenske som nedal kvoli zlavam, ale kvoli klubu samotnemu. 4. Paci sa my system fungovania tohoto klubu. Kazdy sa moze pozriet, na ucet klubu, a kazdy vie, kde sa ako peniaze minaju. Planujes to robit tak aj ty ? Planujes s clenskych prispevkov dotovat zrazy ako to robia bratia cesi ? Planujes peniaze nazbierane, naozaj invsetovat spet do klubu, a nebrat si ani korunu navyse ? To je otazka, nie obvinovanie ... 5. Pokial slovaci, vydrzia, s mensim tymom ludi zo zapadu, sme aj na zlavy tykajuce sa peugeot clubu na slovensku, myslim nasli riesenie, takisto na e-shop. Myslim, ze je jednoduchsie, elegantnejsie, a bez potreby delit klub na dve samostatne jednotky. 6. Nepaci sa mi rozdelenie na CESKY a SLOVENSKY klub. Mam za to, ze to tu navstevuju rozumny ludia, a myslim, ze rozumny ludia nemaju predsudky podla toho, kto je akej narodnosti. Kto take predsudky ma, nie je podla mna celkom normalny. Je to moj pohlad na vec. V ziadnom pripade ty nebranim, zalozit si SK klub, nech sa ty paci, kludne ho zaloz, rob co chces. Chcel si pocut nazor, to je moj ... ako uš tu bolo pisane neni to moj klub Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Je jedno, ci to bude tvoj alebo nas klub. Peniaze za clenske, a podobne veci nebudeme vyberat mi vsetci, ale niekto , kto ? Nespomenul si mi, aku variantu zalozenia klubu planujes spravit ? Vlastne forum , alebo chces aby forum ostalo len toto ? Pre mna je uplny zbytocne, delit, alebo zakladat nieco, co uz perfektne funguje. Ovela lepsia vyzia pre mna je to, uz nieco existujuce, rozsirit, zvecsit posobenie, urobit s toho nieco este vecsie, s vecsou posobnostou. Dalsie komenty, az vecer, idem na punč do mesta Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Je jedno, ci to bude tvoj alebo nas klub. Peniaze za clenske, a podobne veci nebudeme vyberat mi vsetci, ale niekto , kto ? Nespomenul si mi, aku variantu zalozenia klubu planujes spravit ? Vlastne forum , alebo chces aby forum ostalo len toto ? Pre mna je uplny zbytocne, delit, alebo zakladat nieco, co uz perfektne funguje. Ovela lepsia vyzia pre mna je to, uz nieco existujuce, rozsirit, zvecsit posobenie, urobit s toho nieco este vecsie, s vecsou posobnostou. Dalsie komenty, az vecer, idem na punč do mesta ide o klub a ked vieš čo všetko pri založeni musiš podstupit tak by si mal vediet že všetko podla zakona ked chceš mat prehlad o peniazoch neni niš lachšie ako tot ak skutočne budeš mat zaujem v reviznej komisiji sa určite pre teba miesto najde aby si mal prehlad o financijach klubu ked dobre sa pametam tak zrazi na Severnej morave sme si sponzoroval sami a to tak ze na pohare pre vitazov sme sa zlozili tak prečo zo spoločnich penazi sa spoločne nezabavať [upravil dne 9/12/09 Zila] [upravil dne 9/12/09 Zila] Citovat
tomike Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zila neviem naco zakladat novy klub. Ved tento funguje super a myslim, ze Sk verzia nedosiahne na tuto uroven(mozno sa mylim). Nehladiac, ze dost nasincov ma problem s pravopisom a niekedy je mi z toho dost na Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: tomike 1.Zila neviem naco zakladat novy klub. 2.Ved tento funguje super a myslim, ze Sk verzia nedosiahne na tuto uroven(mozno sa mylim). 3.Nehladiac, ze dost nasincov ma problem s pravopisom a niekedy je mi z toho dost na 1.a.- chceme to skusit 2.b.- nechceme sa rovnat budeme sa snažit dosiahnut toho aby sme niečo dosiahli aspon na takuto uroven ako je club.cz/com 3.c.- snazim sa [upravil dne 9/12/09 Zila] Citovat
tbarth Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Nechapu bod 2.b - nechceš se rovnat s tímhle klubem, ale chceš dosahnout jeho úrovně. Neodporuje si to? Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Hm co jen mi všechno tohle připomíná... My, demokraticky zvolená Slovenská národná rada, slávnostne vyhlasujeme, že tisícročné úsilie slovenského národa o svojbytnosť sa naplnilo. V tejto historickej chvíli deklarujeme prirodzené právo slovenského národa na sebaurčenie tak, ako to zakotvujú aj všetky medzinárodné dohody a zmluvy o práve národov na sebaurčenie. Uznávajúc právo národov na sebaurčenie, vyhlasujeme, že aj my si chceme slobodne utvárať spôsob a formu národného a štátneho života, pričom budeme rešpektovať práva všetkých, každého občana, národov, národnostných menšín a etnických skupín, demokratické a humanistické odkazy Európy a sveta. Touto deklaráciou Slovenská národná rada vyhlasuje zvrchovanosť Slovenskej republiky ako základ suverénneho štátu slovenského národa. Bratislava 17. júl 1992 Všichni víme jak to nakonec skončilo, samostatné slovensko utlačované a znevýhodňované českým bratrem které potřebovalo být samostatné a potřebovalo si dokázat jak se bude bez česka mít lépe... a půlka slovenska maká tady... Musel jsem si rejpnout & ulevit. [upravil dne 9.12.2009 Jenda 309] Citovat
deddo306Break Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Tiež by som bol rád, keby bolo slovenské fórum - podobné ako toto, ale myslím si, že je to úplne zbytočné. S týmto fórom som nadmieru spokojný, členské som si zaplatil tiež nie kvôli zľavám v e - shope a pod., ale kvôli podpore tohto fóra (klubu). Som rád, že takéto fórum existuje a vôbec mi nevadí a nie je ľúto tých peňazí, už len kvôli tomu, že som tu spoznal veľa dobrých ľudí. Dostalo sa mi tu kopec dobrých rád, na základe ktorých som si dokázal veľa vecí opraviť na aute sám a tým pádom som ušetril, aj sa niečo nové naučil. Perfektné sú aj zrazy, ktoré začínajú byť medzinárodné - čo je veľmi fajn. Zdravím všetkých členov a pevne verím, že vzťahy Slováci - Česi budú stále lepšie s \"Peugeot náladou\". Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 V jednotě je síla !!! Všichni se sdružují a mi se rozdělujeme:grr Citovat
praktik Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Jenda 309 a uľavilo sa :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 OK406: nikto sa nerozdeluje, aspon som si nevsimol, tato debata tu zacala uz asi 4tykrat, len co pamatam a vzdy ju zacali ti isti ludia a vzdy rovnako skoncila:aut Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: praktik Jenda 309 a uľavilo sa :D:D:D:D:D:D:D:D:D Hej, ale len trocha.. stejná chujovina, no som na to privelmi zvedavý ako to dopadne... Citovat
obaf Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zila: Moj nazor je taky (ako tu uz bolo napisane), ze pokial sa o zalozenie budes snazit prave ty, a ak sa ti to aj podari, nevidim dlhu zivost takehoto klubu. Usudzujem to podla tvojich reakcii. Pravy dovod, preco sa usilujes o \"NÁŠ\" klub, presne tusim, ale to sem pre pokoj tohoto fora radsej neuvediem, Inak by sa toto vlakno naozaj zmenilo na bojove pole a dalsie nasledky nebudem rozvadzat. Toto je moj nazor. . . Citovat
praktik Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 OK406 rozdeľ a panuj:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Zila Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko OK406: nikto sa nerozdeluje, aspon som si nevsimol, tato debata tu zacala uz asi 4tykrat, len co pamatam a vzdy ju zacali ti isti ludia a vzdy rovnako skoncila:aut ale prečo napriklat ty sa nechceš angažovat a ked to nevide budeš vediet prečo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.