Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

JJ jsou tam dve tesneni jedno je medenne pri jihle na vstriku a na vrchu vstriku je jeste jedno plastove tady c.8 je vstrik a c. 7 a 9 jsou ty tesneni... http://img690.imageshack.us/i/vstriky.jpg/

A jakej mas typ motoru DW10TD - 66Kw nebo DW10ATED - 80Kw a typ vstrikovani Siemens , nebo Bosch - (lepsi pripad :-) )

Svepomocne jsem vstriky na svem vytahoval (kvuli kontrole na stolici) a jeden mnenil za novej a taky jsem mnenil oboji tesneni...

[upravil dne 9/12/09 Neo]

[upravil dne 9/12/09 Neo]

Odesláno

a i tu novou měděnou podložku musíš před montáží rozpálit na 800stupnů a prudce schladit ve vodě - ona na chvilku změkne - je úplně jedno , jestli tam dáš starou nebo novou - pokud ta stará není zničená , hlavně dobře očisti dosedací plochy

Odesláno

já vezmu vrták tím to jde vyšprtnout , jak s ním pootáčíš , tak se do té podložky hranama zareje a podložka se protočí a utrhne - většinou to tak jde - musíš zvolit správný průměr vrtáku - zkus to tak , jinak ji budeš muset opatrně rozsekat nabroušeným šroubovákem , samozřejmě musíč ucpat dirku do válce

Odesláno

a je hotovo to s tím vrtákem super nápad:super:super vše jsem vyčistil hlavně tu podložku

ta byla pěkně napečená díru taky vyčistil a ted uvidím jestli poteče:bacha:bacha:bacha

děkuji za pomoc:papa:papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, teče mi vstřik, ten první, s tim kablíkem, motor 2,1, lukac epic. Co s tím? Stačí utahnout matku na tý trubce? Nebo se musí vstřik vyměnit (kablík taky neni uplně ok, má poničenou izolaci)? Kolik může stát? Už jsem na něm vyměnil tu hadičku přepadu, vyčistil jsem to od nafty a teď je tam ta nafta znova.

Odesláno

Tak jsem ten vsřik rozebral a je v něm tohle. Šipky ukazujou tam, kde to bylo trošku rezavý. To jsem očistil. To by ale na těsnost vůbec nemělo mít vliv. Žádný měděný podložky tam nejsou, tak jsem to zase složil a hodně utáhl. Netěsnit můžou akorát plochy součástek jak sedí na sobě. Má cenu řešit, že to z toho trošku teče? Na spořebě se pár ml nafty na 100km nedá poznat.

post-0-14109611851389_thumb.jpg

Odesláno

Kde by měla být? Mezi kterýma součástkama? Mezi součástkou se šipkama a součástkou s konusem, nebo mezi součástkou s konusem a horním dílem vstřiku? Neni to hdi, je to 2,1td lucas epic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...