fenixpetr Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 dobry den prosím vás mám takový problém s hdi když budu jezdit ve vysokych otáčkách tak mi ze spodu teče vstřik je tam těsnění děkuji za odpověd Citovat
Neo Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 JJ jsou tam dve tesneni jedno je medenne pri jihle na vstriku a na vrchu vstriku je jeste jedno plastove tady c.8 je vstrik a c. 7 a 9 jsou ty tesneni... http://img690.imageshack.us/i/vstriky.jpg/ A jakej mas typ motoru DW10TD - 66Kw nebo DW10ATED - 80Kw a typ vstrikovani Siemens , nebo Bosch - (lepsi pripad :-) ) Svepomocne jsem vstriky na svem vytahoval (kvuli kontrole na stolici) a jeden mnenil za novej a taky jsem mnenil oboji tesneni... [upravil dne 9/12/09 Neo] [upravil dne 9/12/09 Neo] Citovat
fenixpetr Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 to je ono děkuji zítra koupím obojí těsnění a uvidím:mrk Citovat
Libor T16 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 první , než něco koupíš a budeš to rozdělávat , tak ten vstřik zkus jen dotáhnout , v 50% je vymačkan ta měděnka z vvibrací a stačí dotáhnout Citovat
Libor T16 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 a i tu novou měděnou podložku musíš před montáží rozpálit na 800stupnů a prudce schladit ve vodě - ona na chvilku změkne - je úplně jedno , jestli tam dáš starou nebo novou - pokud ta stará není zničená , hlavně dobře očisti dosedací plochy Citovat
fenixpetr Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 dotáhnout nejde a nejde vyndat ani ta měděná podložka zůstala v díře nějak napečená Citovat
foxo Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 to se casto stava, ze ta podlozka sa pripece, a mne by take zajimalo, jak ji dostat odtal... Citovat
Libor T16 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 já vezmu vrták tím to jde vyšprtnout , jak s ním pootáčíš , tak se do té podložky hranama zareje a podložka se protočí a utrhne - většinou to tak jde - musíš zvolit správný průměr vrtáku - zkus to tak , jinak ji budeš muset opatrně rozsekat nabroušeným šroubovákem , samozřejmě musíč ucpat dirku do válce Citovat
fenixpetr Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 a je hotovo to s tím vrtákem super nápad:super:super vše jsem vyčistil hlavně tu podložku ta byla pěkně napečená díru taky vyčistil a ted uvidím jestli poteče:bacha:bacha:bacha děkuji za pomoc:papa:papa:papa Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Ahoj, teče mi vstřik, ten první, s tim kablíkem, motor 2,1, lukac epic. Co s tím? Stačí utahnout matku na tý trubce? Nebo se musí vstřik vyměnit (kablík taky neni uplně ok, má poničenou izolaci)? Kolik může stát? Už jsem na něm vyměnil tu hadičku přepadu, vyčistil jsem to od nafty a teď je tam ta nafta znova. Citovat
fenixpetr Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 ahoj no já nevím jestli je to stejné jako hdi jestli jo tak problem jsem řešil vyčištěním a je to ok:papa:papa Citovat
fenixpetr Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 prozatím vyskoušej dotáhnout:myslim:myslim Citovat
Benžík Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ahoj, tak jsem to zkusil dotahnout a nepomohlo to. Budou v tom medeny podlozky jako u HDi? Tece to nejspis u toho cervenyho tesneni. Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Tak jsem ten vsřik rozebral a je v něm tohle. Šipky ukazujou tam, kde to bylo trošku rezavý. To jsem očistil. To by ale na těsnost vůbec nemělo mít vliv. Žádný měděný podložky tam nejsou, tak jsem to zase složil a hodně utáhl. Netěsnit můžou akorát plochy součástek jak sedí na sobě. Má cenu řešit, že to z toho trošku teče? Na spořebě se pár ml nafty na 100km nedá poznat. Citovat
Radek 306 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 měděná podložka by tam být měla, pokud jsou součástky jen na sobě, tak se nedivím že to teče Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Kde by měla být? Mezi kterýma součástkama? Mezi součástkou se šipkama a součástkou s konusem, nebo mezi součástkou s konusem a horním dílem vstřiku? Neni to hdi, je to 2,1td lucas epic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.