Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 a co by se stalo kdybych ten termospínač vyřadil,přidal bych hnědé čidlo k termostatu(je tam ještě jeden volný vstup) a do něch bych svedl tu přípojku která patří na termospínač.Jak by se choval motor a teplota?čistě teoreticky by to mělo sepnout ventilátor jak začne otvírat termostat,ale kdy vypne? Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 u tý mojí 406 klimatizací mě nepřeleze teplota o víc jak 80 stupňů a toi když jedu v koloně. Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ještě mě napadlo,není ten ventilátor na chladiči přes nějaký elektronický spouštěč(relátko)? Citovat
Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 jj stoprocentně, protože se spíná vyšší napětí menším, je to i slyšet když sepne, než se roztočí ventilátory... Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 pánové už jsem to vyřešil.Vzal jsem si měřák sezvonkem a šel jsem prozvánět kabely.A hle!!!!!!patice H7 v pojistkové skříňce u motoru neměla kontakt.No samozřejmě že vypadla.Tak jsem vzal jinou a téměř podobnou,naletoval a napasoval zpátky.Nastartuju(mezi tím jsem si udělal kávičku)přijdu k budíku a už tam bylo mezi 95 a 100 stupni.Tak popíjím a čekám,najednou motor houpnul a sepnul ventylátor.Paráááááda.Teplota nevylezla ani na 100 a už šla dolu asi na tech 85 stupňů.Takže pitomá patice u pojistky.Ale díky za rady a za pokec.A ty Dejffe dej vědět jak to dopadlo u tebe.Jsem zvědavej:myslim:) Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Jirka30 a co by se stalo kdybych ten termospínač vyřadil,přidal bych hnědé čidlo k termostatu(je tam ještě jeden volný vstup) a do něch bych svedl tu přípojku která patří na termospínač.Jak by se choval motor a teplota?čistě teoreticky by to mělo sepnout ventilátor jak začne otvírat termostat,ale kdy vypne? to neni tak jednoduche, pokud ma sahary ovladat to hnede cidlo, je treba jeste ridici jednotky (ulozena v levem podbehu, mluvi se o ni jako o \"bitronu\"), komplet jiny svazek k saharam a u tohodle systemu jsou pak dva vetraky, misto jednoho, jako ma v zakladu 1.8 16V bez klima, predelat to znamena vymenit dost dilu, to se vyplati fakt jen kdyz se dodelava ta klimatizace Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 A dá se na 406 1,8 16V 81kw 1997 vyblikat chybové kódy? Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 pokud mas RJ Bosch, tak jo, ale spis pocitam ze budes mit Sagem, tam to asi nejde, resp. na tu jsem postup nenasel, umim jen Bosch Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 v tom pripade ti poslu vecer postup Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 nejsem si jistej jestli jsem tu zadával i svůj e-mail,tak pro jistotu : jirka10108(at)seznam.cz [upravil dne 9/12/09 Ferry] Citovat
bonfire Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 s tim tachometrem mam úplně samej problem ataky nevim co s tim:(na co se mam podívat na tý přístrojovce? Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 napiš mi Vin číslo tvýho Peugeota a parametry auta jako obsah,kw, rok atd.Najdu si přímo tvoje auto podle Vin čísla a napíšu co dál s tím tachákem,OK? Citovat
Slavama Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Tak jsme na tom s tím tachometrem stejně. Mě to akorát při rozjezdu skočí na někam mezi 60 a 70 a pak to v závislosti na rychlosti třeba i klesá. Nějaké nápady čím by to mohlo být? Plánuju někdy do Vánoc vytáhnout přístrojovku a zkontrolovat ty spoje, ale jistý si tím moc nejsem Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 koukám že na ty opravy tachometrů zas tak moc nespěcháte,co?tak snad příště.zdar Citovat
bonfire Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Jirka30 napiš mi Vin číslo tvýho Peugeota a parametry auta jako obsah,kw, rok atd.Najdu si přímo tvoje auto podle Vin čísla a napíšu co dál s tím tachákem,OK? rok 1997 108kw je to dvoulitr Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 pošli mi ještě VIN číslo abych si mohl najít přesně tvoje auto a abych ti přesně řekl co a jak.Kdyby to byla třeba 406 2.1 TD tak ti řeknu hned součástku která zlobí a nejen tobě Citovat
bonfire Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Jirka30 pošli mi ještě VIN číslo abych si mohl najít přesně tvoje auto a abych ti přesně řekl co a jak.Kdyby to byla třeba 406 2.1 TD tak ti řeknu hned součástku která zlobí a nejen tobě Vin:VF38BRGXE80190872 Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 jen pro správnost: máš sériové číslo motoru: 10 HJV7 3001342 ABS,klimatizace,3 stupeň výbavy,2 stupňový ventylátor,MOTOR TYP XU/XUD,operky hlav ve předu i v zadu?Tak je to aspoň uvedené podle VIN. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.