Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a co by se stalo kdybych ten termospínač vyřadil,přidal bych hnědé čidlo k termostatu(je tam ještě jeden volný vstup) a do něch bych svedl tu přípojku která patří na termospínač.Jak by se choval motor a teplota?čistě teoreticky by to mělo sepnout ventilátor jak začne otvírat termostat,ale kdy vypne?:myslim

Odesláno

pánové už jsem to vyřešil.Vzal jsem si měřák sezvonkem a šel jsem prozvánět kabely.A hle!!!!!!patice H7 v pojistkové skříňce u motoru neměla kontakt.No samozřejmě že vypadla.Tak jsem vzal jinou a téměř podobnou,naletoval a napasoval zpátky.Nastartuju(mezi tím jsem si udělal kávičku)přijdu k budíku a už tam bylo mezi 95 a 100 stupni.Tak popíjím a čekám,najednou motor houpnul a sepnul ventylátor.Paráááááda.Teplota nevylezla ani na 100 a už šla dolu asi na tech 85 stupňů.Takže pitomá patice u pojistky.Ale díky za rady a za pokec.A ty Dejffe dej vědět jak to dopadlo u tebe.Jsem zvědavej:myslim:)

Odesláno
Původně zaslal: Jirka30

a co by se stalo kdybych ten termospínač vyřadil,přidal bych hnědé čidlo k termostatu(je tam ještě jeden volný vstup) a do něch bych svedl tu přípojku která patří na termospínač.Jak by se choval motor a teplota?čistě teoreticky by to mělo sepnout ventilátor jak začne otvírat termostat,ale kdy vypne?:myslim

to neni tak jednoduche, pokud ma sahary ovladat to hnede cidlo, je treba jeste ridici jednotky (ulozena v levem podbehu, mluvi se o ni jako o \"bitronu\"), komplet jiny svazek k saharam a u tohodle systemu jsou pak dva vetraky, misto jednoho, jako ma v zakladu 1.8 16V bez klima, predelat to znamena vymenit dost dilu, to se vyplati fakt jen kdyz se dodelava ta klimatizace

Odesláno

pokud mas RJ Bosch, tak jo, ale spis pocitam ze budes mit Sagem, tam to asi nejde, resp. na tu jsem postup nenasel, umim jen Bosch

Odesláno

napiš mi Vin číslo tvýho Peugeota a parametry auta jako obsah,kw, rok atd.Najdu si přímo tvoje auto podle Vin čísla a napíšu co dál s tím tachákem,OK?

Odesláno

Tak jsme na tom s tím tachometrem stejně. Mě to akorát při rozjezdu skočí na někam mezi 60 a 70 a pak to v závislosti na rychlosti třeba i klesá. Nějaké nápady čím by to mohlo být? Plánuju někdy do Vánoc vytáhnout přístrojovku a zkontrolovat ty spoje, ale jistý si tím moc nejsem :(

Odesláno

napiš mi Vin číslo tvýho Peugeota a parametry auta jako obsah,kw, rok atd.Najdu si přímo tvoje auto podle Vin čísla a napíšu co dál s tím tachákem,OK?

rok 1997 108kw je to dvoulitr

Odesláno

pošli mi ještě VIN číslo abych si mohl najít přesně tvoje auto a abych ti přesně řekl co a jak.Kdyby to byla třeba 406 2.1 TD tak ti řeknu hned součástku která zlobí a nejen tobě

Odesláno

pošli mi ještě VIN číslo abych si mohl najít přesně tvoje auto a abych ti přesně řekl co a jak.Kdyby to byla třeba 406 2.1 TD tak ti řeknu hned součástku která zlobí a nejen tobě

Vin:VF38BRGXE80190872

Odesláno

jen pro správnost: máš sériové číslo motoru: 10 HJV7 3001342

ABS,klimatizace,3 stupeň výbavy,2 stupňový ventylátor,MOTOR TYP XU/XUD,operky hlav ve předu i v zadu?Tak je to aspoň uvedené podle VIN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...