Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Čauves lidi, měl bych dotaz ohledně mého \"polofunkčního\" tachometru. Po výměně snímače rychlosti na převodovce žádná změna - tachometr se probudí třeba až po 15ti minutách jízdy s tím, že funguje chvíli a jen jak zastavím a opět se rozjedu tak se stane, že přestane opět fungovat, po chvíli se zase rozběhne. Když potřebuju aby funguval hned, stačí auto vyhnat rychle na vyšší rychlost, třeba 130 a probudí se. Řídící jednotka hlásí dočasnou závadu tachometru.Nevíte někdo, čím by to mohlo být? (406 coupe, 3.0, r.v. 98, automat. převodovka) Díky za info [upravil dne 9/12/09 Dejff.CZ] Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 čau,tomuto problému nefunkčností tachometrů se věnuju už trochu dýl.u benzínu to můžou být jen tři věci ato: Přístrojovka,kabeláž,snímač rychlosti.už jsem to opravoval mockrát na peugeotech a vetšinou to byl snímač rychlosti a přístrojovka. snímač rychlosti:jsou dva typy - bud má vevnitř elektromagnet a nebo má vevnitř tištěný spoj s elektronikou.ten s tím elektromagnetem se opravuje velice blbě(většinou odejde magnet).a ten druhý s tou elektronikou musíš rozebrat a vytáhnout tišťák.Je politý takovou bílou barvou,tak ji musíš opatrně oškrabat(opatrně!!) a pak stačí přeletovat spoje,složit dokupy a je funkční(ikdyž jsem tam jednou vyměňoval i kondík) přístrojová deska:pokud je od firmy SAGEM tak se zaměř hlavne na studeňáky(např připájený odpor - ten ale po čase může letovaný spoj prasknout a vytvoří se tam mikro prasklinka.pak třeba při jízdě po nerovnosti se občas kontakt spojí a zas rozpojí. Nejlepší je si na to vzít lupu.A nebo to zkus přeletovat všechno na přístrojovce.Práce cca na půl hodky. ještě by tydy mohla být jedna možnost: Peugeot 406 2.1 TDI měli ještě u spolujezdce pod kastlíkem elektronický převaděč rychlosti. Ale jestli to mají kupátka to si nejsem jistej.u nich zpravidla odchazel snímač rychlosti.Mrkni se ještě na spoje v kabeláži u čidla a u přístrojovky. Já mám Peugeota 406 1,8 16V 81kw 110 koní z 1999 a tam mě zlobil taky snímač rychlosti a dělalo me to úplně to samé jako tobě.Občas šel,pak zas ne a při vyšší rychlosti se vzpamatoval.jak jsem ubral třeba na 90 tak spadl na nulu.Měl jsem studeňák na snímači rychlosti v tom tišťáku jak už jsem zmiňoval.Dej vedět jestli jsi něco objevil. Citovat
Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Snímač jsem právě měnil uplně za nový a tím to není, spíš myslim, že bude problém ve studeňáku v přístrojovce, mám tedy tu přístrojovku rozebrat a zkusit znova sletovat spoje co vedou k tachometru? Ještě zkusím i vyměnit kabely, nevim ani kam od toho snímače vedou...zřejmě do řídící jednotky a pak do tachometru vid? Díky moc za info Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 3.0 V6 ma taky prevodnik rychlosti, stejne jako 2.1TD , pokud nepomuze propajeni budiku, bude problem tam. Jinak kde je problem se da poznat podle toho, zda pri vypadku funguje nacitani ujete vzdalenosti nebo ne, pokud funguje, problem je v budicich, pokud nefunguje, problem je v prevadeci nebo cidle Citovat
Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Kilometry se nenačítačí ani se mi v tu chvíli neukazuje aktuální spotřeba, až když se tacháč probere, co to je ten převaděč rychlosti pls? Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 defakto máš s tím vedením pravdu.ještě tam rúzné smyčky a spojky a tak.Rozeber tu přístrojovku a přeletuj ty spoje a podívej se na tišťáku.mrkni se i do budíku,ale tam už je to hodinářská práce.a ať se ti neklepou ruce:super Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to ferry: tak to se oba dva zřejmě shodnem na tom převaděči rychlosti.Už jsem ho opravoval v 2.1 Td.byl tam vadný LM2902N 4xop.zesilovač DIP14 a kondík,ale te´d si nevzpomenu s jakým odporem Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to Dejff: musíš vyndat kastlík u spolujezdce a na pravo je taková černá krabička o velikosti asi 7X10 cm.přidělaná na pravém podběhu nebo někde na pravé straně. Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tady máš odkaz jak ten převaděč vypadá http://www.forum-auto.com/pole-technique/section12/sujet287985.htm Citovat
Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 díky všem za odpovědi, umístění převaděče rychlosti zde (číslo 15): [upravil dne 9/12/09 Dejff.CZ] [upravil dne 9/12/09 Dejff.CZ] Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 jj cislo 15, ale je uvnitr v kabine za tou palubkou (kastlikem spolujezdce) Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak teď s chutí do práce.Není to zas až tak složitý Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to ferry: prosim te co je to za to zelené a modré čidlo i termostatu?mám 406 1,8 16V 81kw 110 koní 1999 Citovat
Dejff.CZ Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 JJ já a pájka = zaručenej opravářskej úspěch Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 zeleny cidlo je cidlo teploty pro RJ, podle toho ridi volnobeh a bohatost smesi ( funkce sytice pri studenem motoru), modre cidlo je cidlo teploty pro ukazatel na budicich, jeste pokud je v aute klimatizace tam je hnede cidlo a to zase ridi ventilatory chladice Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 troufám si tvrdit že to bude určitě ten převaděč rychlosti.kámošovi taky neukazoval budík ani počítadlo a tak jsem zkoušel jinou přístrojovku a jiný čidla na rychlost a úplně jsem zapoměl že to má 2.1 TD a že tam je navíc ještě ten převaděč rychlosti.tak jsem ho proměřil,vyměnil opto člen a kondík a už mu to skoro 3 roky šlape v pohodě.Dej pak ale určitě vědět jak ti to dopadlo.Přístrojovku nech až úplně nakonec a zaměř se na ten převaděč.Ferry to taky typuje na převaděč stejně jako já.Hodně úspěchu a nezapoměň napsat.To víš? člověk se pořád něčemu učí.:D:roker Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to Ferry: díky moc.Věděl jsem že když je to pod vodou že to bude mít něco společnýho s teplotou a vodou.To hnědý čidlo už jsem měnil kvůli klimatizaci,tak to vím co je zač.Ještě jedna otázka: Nevíš jakou by mělo mít hodnotu v odporech termočidlo na chladiči se studeným motorem? Táta si koupil taky 406 1,8 16V 81 kw ale z 1997 a bez klimatizace.No a přehřívá se mu motor.Vrtule funguje.Zkoušel jsem ji manuálně přímo na baterku a čidlo na teplotu kapaliny ukazuje teplotu i na budíku.Termostat jsem dával novej protože to tam sáklo tak jsem to rozdělal a dal jsem rovnou nový s Otvírací teplotou 83 stupňů.A vrtule stejně nesepne i když mi na budíku vyleze teplota na 100 stupňů.Můj závěr je že je špatný termočidlo na chladiči.Jak to vidíš ty jako zkušenější? Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 hodnoty toho cidla primo na chladici ( u verze bez klimatizace nahrazuje prave to hnede cidlo u termostatu) ted z hlavy nevim, ale mel jsem to same (jeste nez jsem si dodelaval do auta klimatizaci a tu elektriku vetraku jsem kvuli tomu prekopaval taky) bylo to cidlem, spinalo az pri 105st (misto pri 97 jak ma) nestoji tolik, v Autokelly myslim cca 400Kc [upravil dne 9/12/09 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.