lexa Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Tak co jak je já na vás myslím, ale musím bouchat. Dotluču příspěvek a valim na PPIIVVOO!!:D:o:o:cool::papa Citovat
Operator Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Dej si jedno za nás, my vozmopříchozí si dáme za tebe mattonku a jestli se to tam wopravdu rozjede, tak možná i kokakoliho nápoj! Za čtvrt hoďky tam vyrážim. Citovat
Luger Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem Operator Dej si jedno za nás, my vozmopříchozí si dáme za tebe mattonku a jestli se to tam wopravdu rozjede, tak možná i kokakoliho nápoj! Za čtvrt hoďky tam vyrážim. Helééééééé.... moje ségra tam na Tebe krutě zabírala... kdybys jí pak slyšel... :D \"A má holku\" \"Máš na něj telefon\" \"Děléééééj, řekni mi tóóóóóó\" ... Nevěděl jsem, neřekl jsem Takže v U2U máš číslo na mobil :papa Citovat
Operator Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator Dej si jedno za nás, my vozmopříchozí si dáme za tebe mattonku a jestli se to tam wopravdu rozjede, tak možná i kokakoliho nápoj! Za čtvrt hoďky tam vyrážim. Helééééééé.... moje ségra tam na Tebe krutě zabírala... kdybys jí pak slyšel... :D \"A má holku\" \"Máš na něj telefon\" \"Děléééééj, řekni mi tóóóóóó\" ... Nevěděl jsem, neřekl jsem Takže v U2U máš číslo na mobil :papa Tak proč něco neřekla? Klidně bych šel zabowlit s vámi! Citovat
Luger Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Luger Napsán autorem Operator Dej si jedno za nás, my vozmopříchozí si dáme za tebe mattonku a jestli se to tam wopravdu rozjede, tak možná i kokakoliho nápoj! Za čtvrt hoďky tam vyrážim. Helééééééé.... moje ségra tam na Tebe krutě zabírala... kdybys jí pak slyšel... :D \"A má holku\" \"Máš na něj telefon\" \"Děléééééj, řekni mi tóóóóóó\" ... Nevěděl jsem, neřekl jsem Takže v U2U máš číslo na mobil :papa Tak proč něco neřekla? Klidně bych šel zabowlit s vámi! Asi tomu nebudeš věřit, ale ptala se mě, jestli Ti má říct, abys šel taky :D Ale já ssebou neměl peníze, takže jsme nakonec jeli směr Kladno... Příště nesmím zapomenout money... asi by to bylo zajímavý :D Citovat
Luger Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Napsán autorem Operator Jéééé, tak to je blbý!!! :mad: Druhej pokus za měsíc, né? Citovat
Operator Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 To beru, doufám ale, že je překecáš a? do tý doby našprtaj trochu té automobilové latiny, aby se tam nenudily jako naposled a mohly se zapojit do konverzace. A hlavně aby tě zase neodtáhly! :papa Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Luger: seděl jsem sice na druhé straně stolu, a tvůj doprovod jsem si věru moc neprohlížel, ale, je těm holkám aspoň 15? Aby pak třeba Operátor neměl problém Citovat
Luger Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Jestli myslíš fyzické stáři, tak už dávno 18, ale ta psychika... Doufám, že jí policajti neberou v potaz, protože to by Operator šel tak na 8 let brumlat Citovat
Operator Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Ty děláš jako bych jí přefik?!!! :D:D Citovat
Luger Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Napsán autorem Operator Ty děláš jako bych jí přefik?!!! :D:D Nojo, to je fakt... dělat lstivý oči není přečin Citovat
Tazman Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Nojo zensky, chlapi tadz se maji probira ttz plechovz klucia holki:D. Ale pekni holkz na srazu to takz neni marne, abz se to pak nezvrhlz srazy v neco jineho;). A jinak na Dzbane je pohoda a klidek Citovat
Operator Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Napsán autorem Tazman Nojo zensky, chlapi tadz se maji probira ttz plechovz klucia holki:D. Ale pekni holkz na srazu to takz neni marne, abz se to pak nezvrhlz srazy v neco jineho;). A jinak na Dzbane je pohoda a klidek ....zkrátka romantika!!! :papa Hele Tazmi, tě povim, že ty tvoje texty přelouskat dá docela práci!!! :o:bojim:( Citovat
Tazman Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 FOR OPERATOR - To vis pisu na macovy tak to da zabrat. Ale jinak jsi tomu rozumel? Citovat
Murdoc Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Jasne pritahni. A ostatni taky. Ja nemam koho, jedine tatovu peginu... Citovat
Operator Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Napsán autorem Tazman FOR OPERATOR - To vis pisu na macovy tak to da zabrat. Ale jinak jsi tomu rozumel? To víš že jo! :D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.