Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No uz len kvoli zamknutiu volantu myslim ze hej...tie sady vyzeraju za nahradia 3 polohu klucika, ale mozno je to nejako osefovane:nevim

A maju tam tolkokrat napisane ze to nie je z Ciny, az by som povedal ze je to z Ciny:D

Ale dodaju to aj s 2x A4 popisom ako to namontovat, takze to je textu a textu, mozno aj nejake obrazky:mrk

[upravil dne 12/12/09 Qcko]

Odesláno

Zámek lze řešit elektromagnetem,nebo si koupím krajtu :-) male zajímalo by mě jestli nahradí i to otočením na 1 polohu.Tz. přijdu auto odbliknu,sednu zmáčknu tl.1x kontrolky svítí zmáčknu znovu a motor běží a motor vypnu ?

Odesláno

No tak ked cumim na ten obrazok, je tam 1x rele, 1x poistka a 1x tlacitko, takze to bude nieco prepinat, toz preto si myslim, ze to nahradi len 3 polohu klucika, proste ON/OFF....ak to nie je rele, tak je mozna tvoja varianta, len si to neviem prestavit...samotna spinacia skrinka ma 3 kontakty (aspon moja hej) a tou sadou sa napojis na 1? ... stale to vychadza na 1 polohu, chcelo by to vidiet ten navod, alebo aspon popis, nie len 100x napisane ze to nie je z Ciny:nevim

Odesláno

To se dělá jinak: Pokud je zařazená rychlost a nevyšlápnutá spojka, mělo by to být jako do první polohy klíčku. Když sešlápneš brzdu, mělo by to být jako do druhé. Bez rychlosti a s vyšlápnutou spojkou by to mělo naskočit jako do druhý a nastartovat. Na našich autech bych ale tlačítko používal výhradně k nastartování. Pro ostatní polohy/funkce bych ponechal klíáček. Už z důvodů bezpečnosti. To, co jsem popsal funguje tam, kde místo klíče je čipová karta a podobný systémy. Samozřejmě, že u D je nutno to zapojit tak, aby startér počkal na nažhavení. Dalo by se to řešit časákem, ale praktičtější by to bylo od relé žhavení. Taky bych starování časákem podržel do naskočení dobíjení.

[upravil dne 12.12.2009 Edison]

Odesláno

A myslíš, že je to tak dostatečně bezpečný? Jistá míra bz se dala dosáhnout přemístěním ANT od IMO a zandáním chipu z klíče do něčeho, co by se jen přikládalo, ale to mírou bezpečnosti si nejsem tak jist...

Odesláno

Kup si knight ridera:D:blablabla .... no to co chces ty je podla mna oriesok, vela stastia, ak si zapaleny pre vec, som zvedavy ako to dopadne:super

Odesláno

Já zapálený jsem. Mám to někde už načrtnutý. Leč klíče se nezbavím.

Jinak kromě normálního klíče jsou pak už jen dvě možnosti, jak bezpečnost řešit: 1. Přikládacím chipem, což by se dalo dost jednoduše, nebo 2. něco na vzdálenost, což už tak laciný nebude. Ale řešit to MC... to mi přijde jako drbání se přes hlavu... To si rovnou udělej na tom MC dálkové startování.

Odesláno

no však,jen všichni řešíte bezpečnost,čipy a jiné kosočtverciny.Bezpečnost mám vyřešenou,ale nechci tam mít přepínač i tlačítko,prostě jen jednu věc,ale právě mě něco napadlo .

Jelikož nemám v autě šíbr ani stav podvozek,tak si seženu panel z auta co to má a udělám to na ty tlačítka,jedním nakopnu kontrolky a druhé udělám na zvonkový typ a tím nastartuju,je to blbost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...