martin.holub Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ahojky, koupil jsem si super věcičku FM Transmitter + Bluetooth Handsfree a řešil, kam jej umístit, abych jej měl blízko \"huby\" teda úst .... a zásuvku v P406 jsem měl jen u řadící páky. Tak nakonec to mám vyřešené takhle - viz. obrázek. dobrý ne Citovat
kaper Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Je to pekne vymyslené. :super:super. Ešte ma zaujíma kde a koľko stojí taká vecička? Citovat
martin.holub Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Původně zaslal: kaper Je to pekne vymyslené. :super:super. Ešte ma zaujíma kde a koľko stojí taká vecička? 1500 kč v internetovém obchodě , jinak se podívej třeba na http://elektro.nej-ceny.cz/158210/fmt300bt-fm-transmitter-bluetooth-handsfree-mp3.html - já jsem fakt nad míru spokojen :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 asi má ruční ovládání pokud jsi myslel Martina. Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ahoj, tak to je hezka vychytavka, tu zdirku v madle sis musel nejak vyrobit ? vypada jak original ten transmitter je jasny, ale jak funguje presne ten handsfree system ? Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 z fotky je videt ze serizovani zrcatek je maualni a BT funguje stejen jako u vsech podobynch systemu. Telefon se propoji s transmiterem kde je zaroven mikrofon a misto sluchtaka ti to pres radio posila do repraku v aute. Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ok, nevedel jsem jestli je mikrak na mluveni v transmitteru nebo mluveni snima mikrak v mobilu, dikes ... Citovat
martin.holub Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Jakpak seřizuješ zrcátko? ručně ... nemám elektrická zrcátka Citovat
martin.holub Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: f3Rd@ z fotky je videt ze serizovani zrcatek je maualni a BT funguje stejen jako u vsech podobynch systemu. Telefon se propoji s transmiterem kde je zaroven mikrofon a misto sluchtaka ti to pres radio posila do repraku v aute. sqvělý je hlavně to, že přes bluetooth a transmitter můžu poslouchat hudbu z telefonu a nemusím připojovat žádné kabely. Citovat
martin.holub Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: BV406 ahoj, tak to je hezka vychytavka, tu zdirku v madle sis musel nejak vyrobit ? vypada jak original ten transmitter je jasny, ale jak funguje presne ten handsfree system ? ta zdířka je koupená za 40 Kč, a místo v tom madle bylo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.