Free-style Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 robozv: a jak je to s antivirem, je potreba? Citovat
robozv Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 nemam vedomost ze by bolo treba nieco take ako je antivir Citovat
shwaara Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Není, to jsou pověry. Mám HTC artemis s TT7 už 2,5 roku, dal jsem na ni i WM 6.1, čili s podporou SDHC a bez problému. Stahuju maily, mám synchoizovaný outlook a antivir není třeba. Možná nějaký vir na WM existuje, ale ta pravděpodobnost... Citovat
Free-style Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 co jsem koukal tak Eset uz dela ativir do mobilu Citovat
Free-style Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 tak problem vyresen..dal jsem na nektere z vas a dnes si udelal radost v podobe Nokie 5800..Snad bude splapat jak hodinky. Diky vsem za podmety a napady Citovat
Ticcino Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Ahoj, dnes jsem prostě neodolal a i přes některé negativní ohlasy pořídil KM900 Arena. Za 5090 Kč, nový telefon z krámu... no nekupte to. Myslím, že přežiju i občasné vytuhnutí. Pomalost nijak zásadně nezaznamenávám. Jelikož jsem doteď měl Siemens CX65, tak je to nebe a dudy. Nicméně, mám jednu prosbu. Ten můj je totiž dovežen z německa. Čili je u něj německý manuál. Bohužel LG to má udělané tak debilně, že manuál nejde stáhnout přímo, ale musí se stáhnout drobná aplikace a z ní pak manuál už stáhnout jde. Jenže jen na podkladě sériového čísla (S/N) nebo IMEI. Myslíte, že by mi někdo z vás, co vlastníte KM900 určenou přímo pro český trh, mohl buď - stáhnout český manuál v PDF a poslat mi ho? nebo - dát sériové číslo toho telefonu? IMEI nežádám, to by bylo asi moc. Prosím do SZ, ať to tady nevisí. Díky předem. Citovat
Kurt Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Ticcino: na internetu, kromě jiných serverů, fungují i tzv. \"vyhledávače\". Ty mají za úkol na dotaz vyhledat obsah na internetu umístěný. Jedním - a zřejmě nejlepším - znich je i Google: http://www.google.cz Když do něj zadáš dotaz ve tvaru: km900 arena návod a zmáčkneš klávesu Enter, hned na prvním odkazu najdeš, co hledáš a nemusíš se na to ptát tady ve Foru a čekat, až ti to někdo pošle. PS: funguje to dost univerzálně - dá se takhle najít třeba i recept na kuře na paprice. Citovat
Ticcino Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Ooo, děkuji velice za nakopnutí, nicméně toto jsem již zkoušel a odkazuje to na\"Je nám líto, ale nebylo nic nalezeno pro značku LG & KM900 ARENA ve vašem jazyce\". Analogicky odkazjí také 2., 3., 4., n. odkaz z Googlu. Proto jsem pokročil i dále a hledal manuály anglické. Taktéž neúspěšně. Nicméně i přesto děkuji za návod, jak používat google, neboť se mi podařilo stáhnout alespoň návod pro Vodafone, který sice není to pravé, ale přesto se zdá býti dostačujícím. Citovat
Kurt Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Přiznám se, že ten návod od Vodafone jsem měl namysli. Nevím, jak se liší, každopádně jako nemajiteli toho telefonu mi připadal dostačující. Anglicko Německý by měl být tady. (heslo je: manualfile.net) BTW: má předchozí odpověď prý vyzněla arogantně - to se omlouvám, nebylo mým úmyslem se nad kohokoliv povyšovat. Citovat
Ticcino Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Já myslím, že Vodafone návod bude stačit, musím se tím prokousat. Německý návod mám. Jak v tištěné, tak elektronické podobě, ovšem tímto jazykem příliš nevládnu. Jinak tvá odpověď arogantně nevyzněla. Je to klasická odpověď co se dává na netu lidem co jsou líní hledat. Nicméně já hledal Každopádně dík za odkazy... Citovat
Ticcino Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Tak jsem se pročítal tím návodem, víceméně odpovídá tomu německému originálu, který mám, ale stejně jsem se tam nedozvěděl to, co potřebuju. Nechápu, jak mohou půlku stopadesátistránkového manuálu věnovat focení a úpravě fotek nebo videa. Takže se zeptám vás. Je nějaký způsob, (krom letmého zobrazení při přepnutí SMS-MMS) aby mi to ukazovalo, kolik znaků v SMS mám už napsaných? Předem avizuji, že po fórech jsem zatím nepátral, nestíhám, tak jen kdyby náhodou někdo věděl... U manželčina LG KP500 Cookie to zobrazuje standardně. Edit: Ad Kurt. Člověče, asi už stárnu, poněvadž jsem si myslel, že Vodafone je bývalý Pegas. A pak kouknu na telefon a tam svítí Vodafone (a to ho mám už asi 7 let), takže ten návod byl vlastně přesně ten, co jsem potřeboval. OMG. [upravil dne 18.1.2010 Ticcino] Citovat
Ticcino Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tak s těmi SMS se to vyřešilo. Ono, když zbývá asi 15 znaků do konce sms, tak se tam objeví transparentní okno s počty zbývajících znaků. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.