RayBan Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Ahoj, chtěl bych nechat udělat kontrolu automatické převodovky a současně v ní vyměnit olej. Máte někdo kontakt na servis, kde automatům SKUTEČNĚ rozumí a zbytečně vás nenatáhnou ? Zjistil jsem, že autorizované servisy to na opravu vozí stejně někam za Prahu, což je další zbytečné zdržení. RayBan Citovat
btl.a Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Před dvěma měsíci jsem nechal měnit olej v automatu u této firmy a spokojenost: http://www.prevodovka.cz/kontakt.html Citovat
jofo Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ja som pred 2ma mesiacmy menil olej u firmy www.kaps.cz. Spokojnost tiez. Sice niekto mal s nimy nejaky problem, ale vacsina co k nim chodi tak spokojny. Citovat
RayBan Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Díky, zítra se jedu do jednoho servisu mrknout, uvidíme co mi poví. Už jsem se setkal s tím, že každý má svoji pravdu na způsob výměny oleje ... :-( RayBan Citovat
jofo Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tam kde som bol ja tak vypustili olej, skontrolovali ci tam nie su nejake kovove castice. Bol sice dost tmavy, ale nato ze sa tam nikdy nemenil tak bol este ok. Potom naliali preplachovy olej, nastartovali prebehly rychlosti a vypustili. Toto spravili dva krat kym netiekol cisty preplachovy olej.Potom naliali normalny, prebehly, skontrolovali kolko ho tam je, doliali, skontrolovali, previezli sme sa ci je vsetko ok, zaplatil som 3200 ceskych. a isiel som dom. Je tam aj filter oleja, ale ten ked chces vymenit tak treba rozobrat prevodovku. Ten menia len ked sa robi generalka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.