ujomarian Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 mam taku malu otazocku po velmi dlhom čase použivania dialkoveho som zistil že do zamku vo dverach vodica mi nejde zasunut kluc - asi tam mam daky bordel -- čo s tým? da sa to vyčistit alebo treba kupit novu vložku? ma s tým niekto skusenosti? Citovat
marko306 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 skús to najskôr streknúť WD-čkom, asi jje to iba zatuhnuté Citovat
NO3IA Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Byl jsem natom stejně,stačí prostříknout,chvíli si s tím pohrát a je to,pak už jen občas ten klíč použít Citovat
projozo Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Presne tak,mal som ten istý problém,trocha WD a potom občas použiť kľúč. Citovat
OK406 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Prostříknout WD-40 a po chvilce opět a nechat ,,za pustit\" a pak opatrně s troškou násilí zkoušet otáčet ze strany na stranu. Pokud to nepůjde, tak opět prostříknout a opakovat. DO je dobrá věc, ale když se potřebu odemknout centrálem dveře, tak je problém. Proto preventivně někdy odemikám obě dveře klíčem. Kufr mi bohužel nejde odemknout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.