superjoe19 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Neviete mi poradit, ako ju napravit do normalnej polohy? Ked som menil ziarovku, tak som troska tu rucicku pusunul smerom dole a nevsimol som si to. Az potom, ked som isiel nastartovat som si vsimol, ze je padnuta moc dole a teraz, ked sa motor zohreje, ukazuje 70°C. Dnes som sa to snazil pri zohriatom motore posunut na 90°C, aj to islo, ale ked som vypol klucik, znova padla tak dole a potom zase ukazovala len tych 70°C. Citovat
martis Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 manualne posuvat rucicku inak to moze byt bud cidlo teplty neviem ako sa to presne vola,alebo sudeny spoj na budikoch.alebo ako citam tak ked vypnes klucik kde ti ostava stat rucicka?? je akoze na 0?? alebo je pod?? ked je pod tak staci ju jedniducho posunut do prava na doraz to budes citit ze je na konci a trosku pretocit a potom ju vratit zase na nulu a tak pokial nebude presne stat na 0.dufam ze ti to aspon trosku pomohlo. Citovat
superjoe19 Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 ako myslis posunut ju nadoraz doprava? ako ked mam vypnuty motor, tak ju posunut az k tej maximalnej hranici a potom ju zase vratit nazad na nulu? ja som to skusal este aj tak, ze ked som mal vypnuty motor, tak som tu rucicku posunul na nulu, ale ked som nastartoval, padla zase pod nulu a potom sa pomaly zdvihala, ale len k 70°C. je to islo len v tej rucicke, cidlo je urcite v poriadku. len neviem ako tu rucicku dostat do povodnej polohy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.