dolly1010 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Možná to tu už bylo, ale je to zajímavá podívaná Maj to pěkně naanimovaný http://www.tpca.cz/www/virtual-cz/index.html Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Taketo stranky vzdy potesia, mozeme to okopcit a spravit si vlastny zavod:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Dobrý, ale čekal jsem to víc podrobnější. Citovat
wooody Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 je tady sem byl na exkurzi se školou.... dostaly sme slucháka, nasedli do vláčku a celou cestu nám tam něco kecal..... bylo to docela zajímaví vidět jak z rule plechhu vzniká auto Citovat
Tomhais Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 woody: Já taky. Nejlepší bylo, když vláček vydechnul a do cíle jsme ho tlačili Citovat
Marcel505 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: Tomhais woody: Já taky. Nejlepší bylo, když vláček vydechnul a do cíle jsme ho tlačili A v čem byl problém? Opravil jsi ho ne? Citovat
Tomhais Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Marčello: Došla šťáva. Já ne, to by bylo drahý, jako bys mě neznal Citovat
Marcel505 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Původně zaslal: Tomhais Marčello: Došla šťáva. Já ne, to by bylo drahý, jako bys mě neznal Tak základní nářadí jsi sebou měl ne? Cože *00 Kč na hodinu? Citovat
Ravel Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Sestřenka žila nějaký čas v Reichu a když si kupovala A6, tak jela do fabriky, tam dostala objednávku z autosalonu a šla na první stanoviště. A celou dobu šla s tím autem a oni jí ho před očima stavěli. Pak přijela do ČR a hned jí ho nějakej kokot ukradnul. Tak si koupila A3 a tu má dodnes. Citovat
309GT Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 V TPCA dělá docela dost kamarádů,je to zajímavý,ale asi by mě to nebavilo dělat:myslem Minulý týden jsem skládal v Audi v německu,je to opravdu masakr!Štvalo mě že mi zabavili telefon na vrátnici (měl fotoaparát),všude zaparkované R8,S8,RS4,RS6....fakt paráda,ale najít tam halu B6 a B14 byl docela oříšek:D:D:D Ale docela mě udivilo že navigace přebrala tu výrobnu a celý objekt byl zmapovaný,bohužel bez popisků.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.