Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

musíš dať dole obloženie volantu ktoré drží na 3x torx zospodu obloženia, potom povolíš rámik budíkov dole 2x torx, hore 2x torx, nakoniec samotné budíky ktoré držia 2x torx dole a 1x v strede hore. neviem aký máš ročník auta, ak povolíš posledné skrutky tak 306 od roku 93 po 97 má náhon tachometru cez lanko ktoré musíš pred tým povoliť od prevodovky aby si mohol povytiahnuť budíky a potom povoliť náhon od budíkov, ak máš rok výroby od 97 po facelifte a vyššie tak len povytiahni budíky a zozadu sú dva konektory ktoré odpojíš a už len vytiahneš budíky von. mne idú lepšie cez pravú stranu medzi volantom a prístrojovkou.

Odesláno

to můžeš udělat aj na svém, stačí rozebrat budíky seškrábat tu folii a pak dát modré ledky...bude to vypadat asi takhle:)

[upravil dne 13/12/09 kovi306]

post-0-14109611473484_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

pekna prace kovi hlavne ten budik na prave strane :D

hh jen škoda že to neni moje :D našel jsem to jen jako inspiraci abych viděl jak to bude vypadat...ale tedka někdy se na to chystám takže to budu mít aj já;) tak pak dám taky foto mojho:papa ale vypadá to fakt krásně takže to musim udělat :D

Odesláno
:xvul ale Vám sa dajú budíky vybrat okolo volantu v celku? Ja ich musim rozobrat na 2 casti samotne budiky a to plexisklo lebo inak to okolo volantu neprejde. Prvý krát sa mi to asi po hodine podarilo vytiahnut pravou stranou ale to asi takým stýlom že fakt silou a oskrabal som zboku tu sredovu konzolu kde je kurenie a radio a aj volant. A naspäť sa mi to nepodarilo narvať vôbec. Musim to vzdy rozobrat a stve ma to lebo uz som odlomil asi 2 tie uska na plexiskle ktore to drzia v hromade. Podotýkam že volant mam spusteny uplne dole a skusal som ho aj kadejak otačať. A mam ten trojramenny s airbagom. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...