Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen sem se chtěl s vámi poradit jak správně lakovat autí 405.

Respektive mi jde o vnější plasty. Jelikož míčko dostane válečné zbarvení tak jako dříve na okruzích (bude replika:D) Jenže ta měla přelakovoné i lišty na nárazníkách a na bocích.

Takže jak na ně.

1 Pouze odmastit a lakovat jako plasty ale co udělá ten reliéf těch plastů já jen aby to nebylo hnusný.

2. Nějakým spůsobem plasty srovnat do hladka, ale jak?

A pak když se bude lakovat bílou tak místa kde jsou lišty budou tmavší ně (černý podklad) nebo ne:myslim

Ostatní detaily udělájí barevné folie

Odesláno

Tohle zabarvení? Co se týče tvojí otázky tak když si dával lišty do laku kámoš tak to odmastil pak to vzal nějakým základem na plasty a pak klasika lak... Už s tím jezdí skoro 2 roky (zima nezima) a zatím drží neloupe se...

107200984849656_m.jpg

Odesláno

to jo tomu rozumim už jsem taky něco lakoval jen mi jde o to že ty plasty nejsou rovný ale mají jakýsi reliéf

[upravil dne 5/12/09 Capy]

Odesláno

Aby si dostal normalny a jednotny odtien bielej na celom povrchu musis pod tu vrchnu bielu dat zjednocujuci podklad. Podla farby toho plnica bude ta biela tmavsia alebo svetlejsia. Prave tym jednotnym podkladom sa odstrania rozdiely vo farbe casti. A tie plasty bud vyhladis brusenim alebo pretmelenim, je na tebe, ktory sposob zvolis.

[upravil dne 5/12/09 semancko]

Odesláno

Jestli to má být hladký,tak brousit do hladka smirkama,pak dát plnič na plasty a pak zase brousit....asi bych před tím plničem ty plasty poprášil základem,jistota je jistota:super

Odesláno

jj presne . brousit,brousit,brousit -> zaklad na plasty -> plnic (je svetle sedej takze na nej bila krasne sedne)-> lehce zbrousit -> lak -> bezbarvej lak .... a finish :papa

[upravil dne 5/12/09 Meky]

Odesláno

ok tak jo díky kucí. Již brzy se do toho pustím. Ještě přijít na to jak jednoduše sundat všechny lišty a prahy a budeme si hrát. Chtěl bych aby z dílny už vyjelo s novým kabátem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...