.mycTD Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Alfu 166 2.0 TS 114kw... v kůži (proste plná palba kromě prokluzu a tempomatu) ale jak řikám, takový drahý díly a ta práce s tim.... kdyz uz jsme u tech dilu, tak te nahani nejaky alfista tady z brna. tak se mu pls aspon ozvi... Citovat
SV 24 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 tak a první GTičko dostane jiný motor.Doufejme,že bude o dost lepší než ten současný.Nový který tam půjde má najeto 119000km a je po starém pánovi Citovat
vinorak Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 a starej pán to nehonil, jezdil jenom za sluníčka na hřbitov... já mám taky griffe po pani co snim jezdila jenom do práce Citovat
derek Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Sory za ot: ale ty lešeňové trubky tam snad nenecháš,to musí vážit aspon tunu !! Citovat
derek Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 jaké leštěné trubky? Myslel jsem ten třítunový rám,který je ůplně na h... a moc by ti nepomohl,i jak je uchycen,atd..... Ale proti gustu žádný dišputát... Citovat
SV 24 Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 tak poslední gtičko už taky rozebrané a odvezeno do klempírny... Citovat
SV 24 Odesláno 6. duben 2011 Autor Odesláno 6. duben 2011 a starej pán to nehonil, jezdil jenom za sluníčka na hřbitov... já mám taky griffe po pani co snim jezdila jenom do práce to je možný,že to tak máš.já vím,že tenhle dostával co potřeboval a km seděj! Jaký bude mít tlaky se uvidí,ale snad bude lepší než ten stávající Citovat
SV 24 Odesláno 22. duben 2011 Autor Odesláno 22. duben 2011 tak zase sme o něco dál postoupili.druhá GTi16 dostala novou kastli,ktera už je hotová a začne se pomalu dávat vše z5 a nastrojovat.U třetí GTi se čeká na rozhodnutí klempířů,jak moc bude pracný ji dát do původního stavu. no a první GTi dostala jiný motor.Zatim nám chybí ještě doladit nějaké věcy jako nový chladič a sehnat jedno táhlo řazení a dostrojíme Citovat
SV 24 Odesláno 22. duben 2011 Autor Odesláno 22. duben 2011 dárce: po dědulovi a motor najeto 119.tis. km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.