Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a nejde ti spis horem okolo tesneni jako me kdyz sem to kupoval? chybela tam jedna nebo dve podlozky v rozich pod sroubama a ty dorazeli na dno zavitovy diry v bloku a nemohly se tudiz natahnout podle momentu a nedolejhala diky tomu uplne 100% hlava a voda mi sla pod tesnenim z vodniho kanalku do olejovyho kanalku..

Odesláno

stejne kluci nechapu,protoze kdyz to tam dam takhle viz priloha tak aby mi to zase nevylezlo tou dirou jak ted ?! nechapu jak to tam tedy predtim bylo... :roll

Odesláno

tak ted mi poradte panove.Koupil sem nove srouby a daly mi tyhle.Jsou o kus mensi nez ty stare.Ale dle jejich katalogu tam maj byt.Co myslite??? :myslim Telo toho noveho sroubu meri 154mm a stary 175mm

Odesláno

Zase tu nejspíš budeš marně čekat na odpověď kohokoliv schopného...chci říct, pokud je to alespoň trochu možné, pokus se ten šroub dostat pryč pomocí vývitníku. Nový závit pak můžeš zkusit vyřezat novým šroubem, nebo pokud se ti ten původní šroub nepovede vyndat, tak do něj vyvrtat díru a závitníkem vytvořit nový závit.

Vím, představuju si to jak Hurvínek (nebo Hurvajz) válku. :)

[upravil dne 14/7/10 peugeot09]

Odesláno

já zalomil (ukroutil) šroub v setrváku... a vzal sem menši vrták než byl ten šroub, pokud možno co nejvic kolmo sem ho vyvrtal a když budeš mit štěsti tak zaprve ani nepoškodiš závit, zadruhe vytahneš zbytek šroubu.... a pokud ten závit máš ztrhlej tak ho jen projedeš nejjemnějšim závitnikem (většinou byvaj tři hrubosti)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...