Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Štěpo ty voe bych se chtěl mit jako ty... 605, 2x309GTI16, 309 obyč... :D náš vozovej park je moje 605, 605 na dily, bratrovo BMW E30 316i Touring a našich Forman :D

btw... u kamoše na dilně stoji kadet GSI 16V předělanej ze vstřiku na dva webery... ty voe to auto je nechutny... do Olomouce a zpátky (dohromady asi 60km) jedeš za benzin za 1500Kč :D :D a zatim co máš vzadu jedny gumy, vepředu už máš druhou sadu :D ani se nestihnou smazat ty barevny čárky co se tam dělaj :D

[upravil dne 22/6/10 P4WLYK]

Odesláno

tyjo... už bych měl jit spat po té nočni... :D já četl \"na všechno ostatní je tu masturbace\" :D :D :/ :myslim ale ty modry hadice a černej kryt ventilu, to ladi :) pěkně pěkně

Odesláno

je fakt pěknej :P taky sem mýval pěknou 309tku :( pak chtěla políbit svodidla :D..... možná už příští měsíc, někdy začátkem si asi přivezu 306 s16... konečne splněnej sen :D

2peugeot30620s16.jpg

teda jestli ho majitel ješte bude mít :D

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

redpepper : tak to budes dalsi v clubu kdo bude mit S16ku :-) ale pockej ze zacatku je to krasny svezeni jede to moc pekne ale casem se ti bude zdat ze je to uz slaby:D

no, me se zdá už i slabá okatvka RS co teď mám půjčenou :D ale nejde o sílu ale jde o klasiku a o styl..... to auto je za pěkný peníze a ješte 20 000 sem schopnej do něj investovat na \"místě\" takže budu přemejšlet :) když bude...... a nebo doštrit tak do 50 000 a dat ho komplet na GO motoru

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

no kdyz se ti zda slaba RS ktera ma turbo tak nevim nevim zda budes tady spokojenej ale jako ja sjem spokojenej porad kdyz zrovna vsechno fungjuje tak jak ma :D:xvul

jak když zrovna funguje?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...