Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jj ale ono je rozdíl pokud je origo spínání nebo se dodělává spínání :)

Odesláno
Původně zaslal: Jardatv

Rozebrat:myslíš vyndat celou nebo by šlo vydloubnout to na co se tlačí-mačká?

Jde to vydloubnout. Pokud bude vše na 1 pohled OK tak vyndat celou, rozebrat a proměřit.

Odesláno

Takže moc děkuji za spolupráci,podíváme se na to asi o vánocích.Jen malá rekapitulace.

PP je ve výbavě - nejde jen přepínat mezi spotřebama,

To znamená :nemusím sundavat volant,stačí jen nějaký spodní kryt pod volantem,páčka by měla jít nějak vyndat i s přepínačem,

ovládání je přes mínus našel jsem nějaké konektory kulatý a obdelník je to na nich?Pak by se to dalo vyřešit i jiným tlačítkem?Je vidět,že jste zběhlejší,máte-li chuť a lepší postup,prosil bych o info mailem ať to tady nezanášíme.

Děkuji Jarda (jar.stepanek@tiscali.cz)

post-0-14109611342018_thumb.jpg

Odesláno

Prvně bych zkontroloval ten spínač v páčce jestli spíná: Vyndat páčku a na ní proměřit jestli spíná.

Pokud spíná tak proměřit průchodnost mezi konektorem páčky (pin 6A) a konektorem na displeji (pin 5 na spodním konektoru).

Případně zkusit přímo na displeji vyzkratovat pin (5) páčky vůči kostře jestli přepíná.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsme se na vrhly a všechno jinak.Konektory jsou jiné a jinak to nic nedělalo,podívá se prosím někdo na foto displeje jestli to jde.Jeden konektor není připojen(modro-šedý),Ty tři konektory jdou do páček.

Odesláno

Máš to nafocený? Kdyžtak pošli ne mejl dave_k@email.cz.

Na páčce je hranatej 2řadej konektor a na displeji 2 černý 15pinový konektory. Páčka jde do toho spodního.

Odesláno

No podle tý fotky pojistek jsem odhadoval, že to je starej model bez BSI, ale teď koukám, že máš přechodovej model. :myslim

To by chtělo schémata od někoho kdo má přístup do placenýho serviceboxu podle tvýho VIN, aby se vědělo co kam přesně jde.

Přikládám fota.

post-0-14109611897546_thumb.jpg

Odesláno

Teď když jsem to ještě jednou četl tak ty pojistky nejsou z mladýho auta to jsem tam dal z nějakýho vlákna a doufal,že mi někdo potrvdí,ty konektory,ale v autě toto není .

Odesláno

Dej si do podpisu co máš za auto, jakej je v tom motor a případně alespoň rok výroby.

Když se pak na něco ptáš je to pro druhý mnohem jednodušší. ;)

Tak pokud máš novej model s kulatýma páčkama tak kabel je mezi BSI a páčkou má číslo 7205 a hnědou barvu. Na páčce je na Pinu 6A a na BSI hnědej 12i pinovej konektor a pin 1. :papa

Když sundáš konektor z páčky a drátkem proklemuješ v konektoru ten pin 6A s kostrou a přepne se údaj tak bude problém v páčce. Pokud nepřepne je problém někde dál.

[upravil dne 1/1/10 Dave_k]

Odesláno

Ty tři konektory co držím v ruce jsou jediný co vedou k páčkám,jinak je to 406 break,r.v.údajně 6-7/2002,2,0l HDI80kw,ty obrázky jsou ode mne,když jsme vymontovali displej tak byl připojen jen ten černý konektor a ten šedomodrý tam jen ležel.Je to auto syna \"namá čas\" tak se starám za něj.Dík Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...