Jardatv Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Prosím,někde bylo popsáno oprava-výměna tlačítka na přepínání ukazetele spotřeby,nedaří se mi to najít .Nebo jak to opravit,lze li to Dík Jarda Citovat
Free-style Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=8307&page=24 v tomto vlakne to najdes,ale nevim na ktere strance..staci hledat Citovat
Guest servisman Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 jj ale ono je rozdíl pokud je origo spínání nebo se dodělává spínání Citovat
Jardatv Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Páčka s tlačítkem je originál,ale nepřepíná. Citovat
Jardatv Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Rozebrat:myslíš vyndat celou nebo by šlo vydloubnout to na co se tlačí-mačká? Citovat
Free-style Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Původně zaslal: honza406 jj ale ono je rozdíl pokud je origo spínání nebo se dodělává spínání jasne, ale pro inspiraci jak to tam zhruba vypada to staci Citovat
Dave_k Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Původně zaslal: Jardatv Rozebrat:myslíš vyndat celou nebo by šlo vydloubnout to na co se tlačí-mačká? Jde to vydloubnout. Pokud bude vše na 1 pohled OK tak vyndat celou, rozebrat a proměřit. Citovat
Jardatv Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 Takže moc děkuji za spolupráci,podíváme se na to asi o vánocích.Jen malá rekapitulace. PP je ve výbavě - nejde jen přepínat mezi spotřebama, To znamená :nemusím sundavat volant,stačí jen nějaký spodní kryt pod volantem,páčka by měla jít nějak vyndat i s přepínačem, ovládání je přes mínus našel jsem nějaké konektory kulatý a obdelník je to na nich?Pak by se to dalo vyřešit i jiným tlačítkem?Je vidět,že jste zběhlejší,máte-li chuť a lepší postup,prosil bych o info mailem ať to tady nezanášíme. Děkuji Jarda (jar.stepanek@tiscali.cz) Citovat
Dave_k Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Prvně bych zkontroloval ten spínač v páčce jestli spíná: Vyndat páčku a na ní proměřit jestli spíná. Pokud spíná tak proměřit průchodnost mezi konektorem páčky (pin 6A) a konektorem na displeji (pin 5 na spodním konektoru). Případně zkusit přímo na displeji vyzkratovat pin (5) páčky vůči kostře jestli přepíná. Citovat
Jardatv Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 Tak jsme se na vrhly a všechno jinak.Konektory jsou jiné a jinak to nic nedělalo,podívá se prosím někdo na foto displeje jestli to jde.Jeden konektor není připojen(modro-šedý),Ty tři konektory jdou do páček. Citovat
Jardatv Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 Nedal jsem fotky tak nyní -doufám na adrese http://galerie.albumfotek.cz/29699/ Citovat
Dave_k Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Máš to nafocený? Kdyžtak pošli ne mejl dave_k@email.cz. Na páčce je hranatej 2řadej konektor a na displeji 2 černý 15pinový konektory. Páčka jde do toho spodního. Citovat
Dave_k Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 No podle tý fotky pojistek jsem odhadoval, že to je starej model bez BSI, ale teď koukám, že máš přechodovej model. To by chtělo schémata od někoho kdo má přístup do placenýho serviceboxu podle tvýho VIN, aby se vědělo co kam přesně jde. Přikládám fota. Citovat
Jardatv Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 Doufám,že se někdo na to podívá a poradí,zatím dík.Jarda Citovat
Jardatv Odesláno 1. leden 2010 Autor Odesláno 1. leden 2010 Teď když jsem to ještě jednou četl tak ty pojistky nejsou z mladýho auta to jsem tam dal z nějakýho vlákna a doufal,že mi někdo potrvdí,ty konektory,ale v autě toto není . Citovat
Dave_k Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Dej si do podpisu co máš za auto, jakej je v tom motor a případně alespoň rok výroby. Když se pak na něco ptáš je to pro druhý mnohem jednodušší. Tak pokud máš novej model s kulatýma páčkama tak kabel je mezi BSI a páčkou má číslo 7205 a hnědou barvu. Na páčce je na Pinu 6A a na BSI hnědej 12i pinovej konektor a pin 1. Když sundáš konektor z páčky a drátkem proklemuješ v konektoru ten pin 6A s kostrou a přepne se údaj tak bude problém v páčce. Pokud nepřepne je problém někde dál. [upravil dne 1/1/10 Dave_k] Citovat
Jardatv Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Ty tři konektory co držím v ruce jsou jediný co vedou k páčkám,jinak je to 406 break,r.v.údajně 6-7/2002,2,0l HDI80kw,ty obrázky jsou ode mne,když jsme vymontovali displej tak byl připojen jen ten černý konektor a ten šedomodrý tam jen ležel.Je to auto syna \"namá čas\" tak se starám za něj.Dík Jarda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.