Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No prečital som ten manual a chcem sa opytat na jednu vec.Superzamykanie..Ako sa vypne? V manualy píšu že ak uzamknem auto spatne zrkadla sa sklopia.U mna to tak nie je..Ako sa to da aktivovat? Ako zistim či ma auto alarm?

Odesláno

studujem forum, vsetko riesene:)

superuzamykanie mas az po dvojitom stlaceni pri zatvarani (tiez myslim v manuali). sklapanie, skus packu nato urcenu resp to niekto dal vypnut v PC, alebo mas socko vybavu ktora to nema jednoducho....

ci mas alarm by si zistil, keby si ten manual cital... sorry, ale je to tak. je tu ale aj vlakno kde ti vylistuju co vsetko v tom aute mas , alebo nemas.

[upravil dne 8/12/12 09:29 od merlin99]

Odesláno
Může to být zablokováno. Kdyby jsi si napsal do profilu bydliště, tak se Ti možná někdo ozve a nabídne pomoc s diagnostikou.

Momentalne nie som v mieste bydliska inak by som sa isiel opytat do servisu.Normalne to fungovalo..a zrazu prestalo..mozno som ja postlacal nieco na DO ,fakt neviem..

Odesláno

V navode som sa docital ze, ak je aktivovane permanentne uzamykanie kufra,je možné ho otvorit len pomocou tlačidla na DO.

Takže ešte zistit ako vypnut permanentné uzamykanie kufra,lebo to v návode žial nebolo napísané :(

Odesláno
Je to položka v palubnom pc.

[upravil dne 9/12/12 13:45 od janik6163]

No super!Pomohlo..Díky moc..Kamarat mi tam nastavoval radio atd a asi mi to vypol,lebo ani on nevie po francuzsky..Ked sme pritom,neda sa tam dostat SK jazyk?:)

Odesláno

No SK jazyk asi nie. Ale aspoň EN tam dať.Úrčite lepšie porozumieš.

No ak máš RT3,RT4,RT5 tak jazyk tam sa dá nainštalovať SK,CZ.

Avšak podla výbavy maš RD4/MP3

[upravil dne 9/12/12 14:01 od janik6163]

[upravil dne 9/12/12 14:06 od janik6163]

Odesláno
No SK jazyk asi nie. Ale aspoň EN tam dať.Úrčite lepšie porozumieš.

No ak máš RT3,RT4,RT5 tak jazyk tam sa dá nainštalovať SK,CZ.

Avšak podla výbavy maš RD4/MP3

[upravil dne 9/12/12 14:01 od janik6163]

[upravil dne 9/12/12 14:06 od janik6163]

Ked vieš aku mam vybavu mozes mi este povedat ci svetla ktore su tam su xwnony alebo nie :)

Odesláno

Keď má auto origo xenóny, tak musí mať aj ostrekovače svetlometov, a v kabíne chýba manuálne ovládanie výšky svetlometov, lebo xenóny sa nastavujú automaticky.

Odesláno

Ak má auto origo alarm, tak to zistíš jednoducho, podľa toho či má senzory vnútorného pohybu, ktoré sú v P407 4.

Dva sú umiestnené na A stĺpikoch a dva na panely kde je predné stropné a bodové osvetlenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...