jofo Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Cavte vsetci. Chcem sa opyta ci vam normalne funguje dopravne vysielanie radia EXPRES. Este pred tyzdnom ked vysielali dopravne info tak vyb ehla hlaska Traffic info a aj sa zvysila hlasitost tak ako to bolo nastavene. Teraz vobec nic. Na SRO1 to funguje normalne. Neviem ci je v radiu cosikaj prestavene, alebo co. TA na displeji svieti. Dik. Citovat
jozefsv Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 malokedy pocuvam cd takze momentalne neviem Citovat
maximum Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 nemas nic zle nastavene, niekedy v tom radiu zabudnu zapnut tu funkciu, ze vysielaju dopravne info, niekedy sa im stane, ze si na to spomenu v polke toho hlasenia, takze polka ide tichsie a polka uz hlasnejsie, isto to nebolo naposledy... chybicka se vloudila... Citovat
dolly1010 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Jak to přesně funguje? Odkud to vysílaj a dá se to chatit všude? Koukal jsem, že na rádiu taky mám nějakou podobnou funkci, tak mě to zajímá Citovat
serzo33 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 a niekedy to zabudnu vypnut ,tiez sa to casto stava,ale inac to mam nastavene tak ze dopravne spravy su hlasnejsie. Citovat
Qcko Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Aj Funradio aj Expres to maju o nicom, niekedy mi ukazuje radio Track info stale a niekedy to nejde, nemaju to doladene... dolly: no to zalezi od radia ci ma doprave spravy (na autoradio TA myslim), v CR asi najznamejsi \"Cesky rozhlas 1, radiozurnal\"... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Na kendwoode som to mal myslim TI ... V kazdom pripade, mam strasne rad, ked mi prepne s CD na Funradio dopravny servis, ten skonci (tiez ho mam tichsie) a reve mi este pol minuty nejaka pesnicka, nez ho vypnu Inac si to vypinam, ked jazdim po meste, ked idem mimo tak si to zapnem ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.