longstarr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Potřeboval bych radu.Měnil jsem membrány na sytiči,protože nebyly od novoti měněné a byly styřelé.Tak je jsem vyměnil a sestavil zpět.Jenže když se snažím seřídit vzduchovou klapku podle návodu,točím tím šroubkem a nic.Tak nevím jestli jsem tam neposkládal ty pružinky špatně.posílám foto,jak to mám složené,jestli někdo víte?? [upravil dne 3.12.2009 longstarr] Citovat
longstarr Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 foto - šroubek [upravil dne 3.12.2009 longstarr] Citovat
dubravap Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 V zobrazenom zložení je prídavná membrána stále odtlačovaná od regulačnej skrutky, navyše je na plný zdvih prisávaná privádzaným podtlakom. Válcovú pružinu ( vľavo) je potrebné umiestniť medzi membránu a vložený medzikus. Membránu vložiť kolíkom (žltým) smerom k vloženému medzikusu. Tým bude stále pritlačovaná k regulačnej skrutke a zároveň pôsobiť proti privádzanému podtlaku z medzikusa. Peter Citovat
longstarr Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 tak jsem to poskládal,jak jsi napsal(z leva:1.krytka s regulačním šroubkem,2.membrána s tím žlutým kolíkem,3.válcová pružinka,4.mezikus,5.kónická pružinka,6.membrána s táhlem).Pak jsem zkoušel seřídit vzduchovou klapku,ale ať šroubuju jak chci,nic se neděje.tak mě napadá,že ta kónická pružina odtlačuje tu membránu(6) od toho kolíku na membráně(2).Nemá být ta kónická pružina až na konci? Citovat
olda Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Tady je docela pěkně rozkreslený,to by Ti mohlo pomoc. [upravil dne 4.12.2009 olda] Citovat
longstarr Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 přesně takový nákres jsem hledal,díky moc:super:papa Citovat
dubravap Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Predbežné nastavenie: Tlačiť skrutkovačom na tiahlo prvej membrány proti pôsobeniu pružín, až sa druhá membrána oprie o tú regulačnú skrutku, nastaviť otvorenie klapky. Presné zoradenie: Za chodu motora, pomocou prípravku. Posielam prílohu meilom. Peter [upravil dne 4.12.09 dubravap] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.