Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Saviero: Napiš pls, jak jsi nakonec dopad u Domanskýho a kde byl problém. Chystám se taky na origo geometrii a chtěl jsem jet k nim. Příp. kdybys našel nějaký servis v Čechách, kde to zvládnou bez chyb, tak se taky poděl :)

Odesláno

No to nevím :) Ale asi by to šlo zjistit. Myslím, že takový Mnichov je z Prahy blíž než Opava a Vídeň taky. První bych ale asi zkusil obvolat servisy v ČR. Klatovy (tam mám dobré zkušenosti), příp. CB, Písek, .... Jenže jak to opravdu zjistit? Do telefonu mi řeknou, že geometrii na 607 samozřejmě udělají. Jaký problém byl s geo v Kyjích?

Odesláno

ta opava , pisnete prosim o kterej servis se jedna , zkusim to , radsi pojedu daleko za jistotou

jsem teda na letnich novejch michelinach spokojenej ,ale na geometrii bych jeste taky zajel nekam kde to umej ...

po telefonu umej vsude a vsechno .. )

Odesláno

jj je to dost , deska jsem bral benzin do mazla a benzin 31.40,- /nafta 28.70,- :D , me se zase nechce jezdit do prachy - je to jeden velikej zakop -silnice uplne v prdely ...

Odesláno

Ještě ne, ale ke konci týdne bych mít měl. By mě zajímalo, jak po tlf. zjistit, zda servis zvládne udělat tu geometrii dobře. A taky kde byla u Saviera chyba, když mu ji dělali stahovákama (klidně SZ). Ty silnice ve středních čechách okolo prahy jsou fakt zoufalost. 20cm hluboká díra není nic neobvyklého. Hlavně, že nemusím platit 30Kč u doktora, že to 100x vrátím na opravách podvozku je přece fuk.

Odesláno

OK, poptej. Já když se tam ptal na geometrii, tak mi říkali, že se dělá na těch 607 jinak v několik výškách a cena cca 2500... Což mi docela sedělo. Jak jsi vlastně přišel na to, že to není ono? Jen podle pohodlí, nebo auto jede špatně?

[upravil dne 15/3/10 shwaara]

Odesláno

to ti rekli v kyjich? No hodne se to zlepsilo, skoro jsem myslel, ze je to ono. Ale potom na pricne zvlnene vozovce to odskakovalo a ujistil jsem se pri jizde po namrzle dalnici... Jinak ja platil 1200,- trochu divne ne?

Odesláno

Možná proto, že nemáš ESP... ? Jenže víš co, Ti řeknou, že to dělali správně a pokud Ti něco uskakuje, je to A) normální, B) máš na autě něco špatně, pravděpodobně tlumiče... A zjistíš prd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...