Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Vcera bol jeden uzasny diagnostik na zraze pri Senici:papa ... aj ked ti to asi moc nepomoze, ale musel som to napisat:aut

Jiži Wolf :super:super mozes sa s nim spojit cez SZ nik j.wolf urcite poradi :papa je to kusok za hranicama na Morave.

[upravil dne 30/11/09 stvrto.14]

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: Qcko

Vcera bol jeden uzasny diagnostik na zraze pri Senici:papa ... aj ked ti to asi moc nepomoze, ale musel som to napisat:aut

Jiži Wolf :super:super mozes sa s nim spojit cez SZ nik j.wolf urcite poradi :papa je to kusok za hranicama na Morave.

[upravil dne 30/11/09 stvrto.14]

Tak to můžeš rovnou přijet ke mě......SK nemám taky daleko......

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

ked možem tak prikladám tiež tel. č. na pánka od Trnavy . je to pán Vavro z Horných Orešian , t.č. 0908730784. Robí servis len na autá Peugeot.:D:papa

ten servis je dobry?...a za ake ceny?...zeby som tam zanim zbehol nech sa mi pozrie na auticko,ak by si nezauctoval nehorazne ceny za nic :D

Odesláno
Původně zaslal: janou

Čo potrebuješ namerať (zistiť)?

Auto mi trha pri akceleracii, hlavne ked je motor zohriaty a kedze pricinou moze byt X veci tak s tym chcem ist za nejakym dobrym odbornikom na diagnostiku.

A vdaka za tie odporucania, niekoho si hadam vyberiem, len dufam ze ste sem pisali len odbornikov :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...