P4WLYK Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Zdravím, dnes jsem jel do vedlejšiho města a při rozjezdu na studenej motor mi párkrát problikla nějaká červená kontrolka napravo od dobíjení. Nestihl sem si všimnout, jakej tam byl obrázek, dycky sem přitom točil volantem. Oleje, brzdovky, chladici kapaliny je tam dost, tak netušim, co by to mohlo byt. Když jsem se rozjižděl se zahřátym motorem, tak nic... nevi někdo, co je to za kontrolku? Předem díky za rady Citovat
miso605 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 bracho je to voda v expanzke,dolej a mas to Citovat
AnotherOne Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Keďže píše, že jej má dosť asi čidlo v háji. Citovat
P4WLYK Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Díky, stahl sem nějakej německej návod a tam sem to vyčet a akorát sem se naštval, ptz sem zjistil co všecko nemám za vybavu ale jinak to bude tou vodou, ona tam sice je, ale neni to po max... navic jak je černá tak se to blbě určuje Diky, doliju. Díky za rady Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 zde můžeš taky pokoukat je tam nejen návod ale i schémata jen to celý projít http://peugeot605club.extra.hu/ Citovat
P4WLYK Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Díky akorát to snad ani neni česky ... docela mě štve, že neni žádná pořádná stránka extra o 605 česky Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 P4WLYK ak mas plnu registraciu, tu na stranke je sekcia download a tam je aj navod na 605, ma to aki 15 MB a myslim ze je to v slovencine, tomu by si asi rozumel nie ? Citovat
P4WLYK Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Bohužel nemám... Ale chci, ale jaksi nejsou zbytečny penize... vždycky se najde něco duležitějšiho navic sem student, takže peněz neni moc... všecko spapá auto ... jinak jsem sehnal nějakej německej návod v PDFku... tak to z toho nějak škobrtám Citovat
P4WLYK Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Omlouvám se, na SZ sem uplně zapomněl... Diky moc!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.