Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem jel do vedlejšiho města a při rozjezdu na studenej motor mi párkrát problikla nějaká červená kontrolka napravo od dobíjení. Nestihl sem si všimnout, jakej tam byl obrázek, dycky sem přitom točil volantem. :( Oleje, brzdovky, chladici kapaliny je tam dost, tak netušim, co by to mohlo byt. Když jsem se rozjižděl se zahřátym motorem, tak nic... nevi někdo, co je to za kontrolku? Předem díky za rady ;)

Odesláno

Díky, stahl sem nějakej německej návod a tam sem to vyčet :D a akorát sem se naštval, ptz sem zjistil co všecko nemám za vybavu :(:D ale jinak to bude tou vodou, ona tam sice je, ale neni to po max... navic jak je černá tak se to blbě určuje :) Diky, doliju. Díky za rady :)

Odesláno

Bohužel nemám... Ale chci, ale jaksi nejsou zbytečny penize... vždycky se najde něco duležitějšiho :( navic sem student, takže peněz neni moc... všecko spapá auto :D ... jinak jsem sehnal nějakej německej návod v PDFku... tak to z toho nějak škobrtám

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...