Solim1 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Auto mi hlási niečo takéto. \"Auto lighting fault\" Neviete čo to znamená? Mne sa zdá , že všetko funguje! Vďaka. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Autmatické rozvecovanie svetiel. Asi niečo so svetelným senzorom. Skús po tme či sa ti automaticky zapnú svetlá. Citovat
sekaj Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Vypadá to že ti nefunguje světelný senzor. Citovat
Solim1 Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 svetlá fungujú tak ako predtým. Pri naštartovaní sa mi ihneď rozvietia. Citovat
Micky99 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 a rozvieti sa ti aj palubka ked zakrijes svetelny senzor? ked mas auto nastartovane a svetla vypnute - v polohe O. Citovat
Solim1 Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Neskúšal som. A kde je svetelný senzor? U dažďového! Tu najdeme nejaké hlášky. Citovat
sekaj Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Solim1 svetlá fungujú tak ako predtým. Pri naštartovaní sa mi ihneď rozvietia. Tj ale to mas nastavený v BSI ale jestli se ti za snížené viditelnosti rosvítí budíky.Ale nejprve si aktivuj ten světelný senzor na levé páčce.Pokud nerosvítí tak ho máš v čudu. Citovat
shark734 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 ked mas denne svietenie aktivovane v BSI napevno ,tak to svetelne cidlo stlacenim packy nazapnes...mam s tym skusenost a technik v peugeote mi povedal ze sa to tak neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim zapnut manualne aby mi svietila palubka...potom som to vyriesil inde Citovat
sekaj Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak to by tvůj mechanik měl začít prodávat raději housky jelikož tak to mám.Světla aktivované v BSI,po setmění se zapne osvětlení budíků a jdou i dálková světla bez otočení páčky. Citovat
shark734 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 no je to origo servis peugeot v NR...bol som tam raz a naposledy Citovat
Solim1 Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 No ja to mám presne tak isto ako shark734. Proste napevno a prístrojovka mi zasvieti iba po zasvietení svetiel prepínačom. V servise som to neriešil. Vrátim sa k mojej hláške. Dnes som závadu našiel, prečo mi skákala tá hláška (viď úvod). Bol to banálny konektor, ktorý vypadol zo svetelného senzora. Za kapličkou ten senzor bol odpojený. Terz je už všetko OK. Vďaka. Citovat
sekaj Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Tady jsem vložil video jak fungují automatická světla na mé 307. http://www.youtube.com/watch?v=48CLyJsGzxg Citovat
shark734 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 na fore som to cital ze sa to tak da, ale co uz..servis v NR je na hovno...ked som mu vysvetloval ze chcem aby ostalo aj svetelne cidlo aktivne tak na mna pozeral jak na zazrak....ze to sa urcite neda a ze kde som na taku somarinu prisiel ale ze moze vyskusat....ja ze dobre a ked som zistil ze to nevie tak som to tam nechcel a on ze dobre deaktivujem to a to bude dalsich 7€...som si myslel ze mu natiahnem...takze si palubovku zapinam manualne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.