Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Solim1

svetlá fungujú tak ako predtým. Pri naštartovaní sa mi ihneď rozvietia.

Tj ale to mas nastavený v BSI ale jestli se ti za snížené viditelnosti rosvítí budíky.Ale nejprve si aktivuj ten světelný senzor na levé páčce.Pokud nerosvítí tak ho máš v čudu.

Odesláno

ked mas denne svietenie aktivovane v BSI napevno ,tak to svetelne cidlo stlacenim packy nazapnes...mam s tym skusenost a technik v peugeote mi povedal ze sa to tak neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim zapnut manualne aby mi svietila palubka...potom som to vyriesil inde

Odesláno

Tak to by tvůj mechanik měl začít prodávat raději housky jelikož tak to mám.Světla aktivované v BSI,po setmění se zapne osvětlení budíků a jdou i dálková světla bez otočení páčky.

Odesláno

No ja to mám presne tak isto ako shark734. Proste napevno a prístrojovka mi zasvieti iba po zasvietení svetiel prepínačom. V servise som to neriešil.

Vrátim sa k mojej hláške. Dnes som závadu našiel, prečo mi skákala tá hláška (viď úvod). Bol to banálny konektor, ktorý vypadol zo svetelného senzora. Za kapličkou ten senzor bol odpojený. Terz je už všetko OK. Vďaka. :papa

Odesláno

na fore som to cital ze sa to tak da, ale co uz..servis v NR je na hovno...ked som mu vysvetloval ze chcem aby ostalo aj svetelne cidlo aktivne tak na mna pozeral jak na zazrak....ze to sa urcite neda a ze kde som na taku somarinu prisiel ale ze moze vyskusat....ja ze dobre a ked som zistil ze to nevie tak som to tam nechcel a on ze dobre deaktivujem to a to bude dalsich 7€...som si myslel ze mu natiahnem...takze si palubovku zapinam manualne :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...