306gti6 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Nema stym niekto skusenost co by to mohlo byt? Niekedy mi na neutral drzi normalne a niekedy mi nechce drzat otacky mi to skape za jazdy. Zeby potenciometer polohy klapky alebo regulator volnobehu??? Citovat
pug Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ako prve by som pretesnil vsetky vzduchove hadice, aj mala netesnost tam robi problemy - je to aj v servisnom manualy o tomto. MAP to totiz nema rad. potom uvidis dalej Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Taky se mi to obcas objevovalo ze jsem vyrazoval treba pred krizovatkou a bac.. otacky padly a chciplo.. ale bylo to hodne nepravidelny.. treba dobu nic a pak parkrat za sebou v kratsi dobe.. ted co mam jinou RJ zatim se mi to nestalo tak uvidime casem.. Citovat
306gti6 Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 pug:to asi nebude netesnost to by potom robilo stale a robi to iba niekedy je jedno ci je motor studeny-zohriaty:ale pre istotu to pozriem... AKCZ:ty ma nestras ze RJ:bojim Citovat
Chrobakx Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Pred nedávnom som riešil ten problém a chyba bola v klapke a krokovom motorčeku,vyčistil som to a už to ide. Citovat
306gti6 Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Chrobakx : to iste sa cystam robyt aj ja tak uvidim:myslim Citovat
306gti6 Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Mal som dole klapku-celu som ju vycistil+vsetky cidla oklo nej a stale to iste:myslim Citovat
AKCZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Je zajimave ze tohle resil kolega ovsem s XSi starem modelu tedy 8V .. menil kde jaky cidla ale tusim ze to stale trvale neodstranil.. jemu se stavalo ze kdyz pridal z volnobehu a nechal padat otacky tak proste spadly a chciplo.. po odpojeni baterky vetsinou dobry a casem znovu ... me se to sice obcas stalo jak jsem psal ale nikdy jsem to takhle nenasimuloval.. vzdy to bylo jen jednou nahodne pri vyrazeni rychlosti a pak uz dobry... Citovat
bombarderik Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Mne to robilo ties, Vyradil som a zrazu zdochlo. V jedno prispevku tu tusim pastorek (mozno) raz pisal ze povolil viecko na madrzi. Tak som to skusil a odtedy tuk tuk sa mi to nestalo. Citovat
marko306 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 ak povolil viečko na nádrži, to by znamenalo upchaté odvetranie nádrže. To by mohlo mať za následok zdochýňanie, lebo ak je to upchaté, tak tým pádom vzniká v nádrži podtlak a čerpadlo jednoducho nemá takú silu v tom okamihu potiahnuť potrebnú dávku paliva a zdochne. Citovat
pug Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 skus si dat pozret Martinovi ten solenoid na otvarenie odvetravania nadrze ci funguje. alebo ho proste skusobne odpoj. ak pomoye kupis novz ya 40E a hotovo. mne to skor raz za cas na volnobeh kratko klesly otacky. ked som pretesnil sanie (tu hadicku co ide od potrubia airboxu) tak odvtedy to uz nerobilo Citovat
306gti6 Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Kamarat co ma od pug-a 306 GTI tak zajtra si snim poprehadzhujem cidla a uvidime... Citovat
majd Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Lidičky tak asi před 14-ti dny mi to začalo dělat taky problémy. Mám 306 1,8i 8V rv96. Už jsem vypozoroval, že když nastartuju se studeným motorem tak to šlape jak hodinky a to ať jedu daleko nebo kousek. Jenže problém nastává když se zahřeje motor na tech cca 90°C, když ho pak vypnu a znovu nastartuju tak to taktak žblebtá na volnoběh ale jakmile přidám třeba jen trošku plyn tak jakoby tam vůbec nebyl volnoběh - pustím plyn a otáčky jdou okamzite na nulu (vůbec se o nic nesnaží). Tak vůbec nevím co s tím. Netušíte někdo? Ono to nevadí když jedu někam kde jsem dýl a stihne vystydnout motor, ale jakmile jedu hned zpátky tak to docela naštve. Citovat
pug Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 306gti6: nieco nove? inak pozral som tvoje fotky na rajce.net a jednoznacne sa mi paci najviac v tom Tescu na tych zlatych OZ-toch Citovat
306gti6 Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 pug: nove zatial nic-teraz to momentalne neroby to zhasinanie tak uvidim ale zhanam odlahceny zotrvak+remenicu nevies nejake link-y??V tom tesku to fotil kamos niekedy sa mozme aj mi stretnut a takto pofotit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.