Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Špatná kabeláž od ŘJ - schéma

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Nakonec se ukázalo, že je to jiný probém, více níže

dneska jsem přišel ke svému miláčkovi, ale nemohl jsem na klávesnici zadat kod, už od začátku tam svítí jak černená tak zelená kontrolka, takze je zablokovany. Odpojoval jsem RJ, Baterku a nic nepomohlo.

Nevi nekdo jak na to? :-/

Typuju ze to nema souvislost s tim ze sem si vytahl komplet radio ven ...

[upravil dne 1.12.2009 ThorR]

Guest servisman
Odesláno

řešeno několikrát zlámaný káblík u klávesnice mrkl bych tam

Guest Blackstar407
Odesláno

Tak tak je to preruseny kabel u klavesnici skus pohybat timi kablami pri klavesnici ked ti naskoci len cervena kontrolka nabi kod naskoci zelena zapipa to a hned rovno odpoj tu svorkovnicu z klavesnice a uz mas z nabijanim kodu nadozivotie postarane....

Odesláno

já to chtel stejne hned odpojit po zapojeni alarmu s vlastnim immo. Asi to bude v te kabelazi, ale zkosuel se s tim hybat, koukal po cele delce a vypada to vsechno neporusene, uvidime, mozna se na me usmeje stesti.

Guest Blackstar407
Odesláno

oni mozu vyzerat cele ale vo vnutry je prelomeny urob to presne tak ako som hovoril hodne stesti....

Odesláno

Ted jsem si s tim hral, byl tam nejaky opravovany, ale po odizolovani je propajeny a v tom spoji funkcni. Hybal jsem po cele delce ale nic porad to sviti a pak to cele zhasne.

Pri otoceni klicku se mi nezobrazi imo ani na pristrojovce, a nevim jestli to ma spojistost ale nejdou mi ani hodiny :myslim . Jinak osvetleni funguje, takze pojistka bude ok, koukal jsem na pojistky, jedna 5A je spatna, ale po prehozeni zadna zmena.

Napada me akorat jestli se nemohlo neco stat s el, kdyz jsem vytahoval autoradio a nechal tak kabely jen tak, ale to si myslim ze nema spojistost.

Da se ten imobilozer nejak obejit?

Guest Blackstar407
Odesláno

ked vyklopis klavesnicu hned pri tom konektore chyt vsetky tie kable do ruky a naklanaj snimi dopredu a dozadu prelomi sa to vzdy hned pri klavesnici.radio ztoho vyluc a hodiny ti prestali ist ked nastal problem s imobilizerom ale nesli uz predtym

Odesláno

Delal jsem to tedy podle popisu, hybal sem s tim vsude mozne ale nic. Zajimave je, ze kdyz prijdu po dlesi dobe, blika prerusovane cervene - jako normalne. Ale jak otocim klickem tak sviti cervene i zelene.

Jina moznost nez to rozchodit neni? Jestli jo, tak to vidim dost blede....

Zitra asi urcite MHD :bacha

Odesláno
Původně zaslal: khoobo

Mal som podobny problem. ...

obávám se že tohle není můj případ, ale díky

Dneska jsem bohužel objevil další věci, které by mohli mít souvislost s tím imo.

1. Nejdou hodiny jak jsem psal

2. Nejde stropní světlo na otevřené dveře, jinak funguje

3. Palivoměr ukazuje plnou nádrž i když je tam půlka

4. Měl jsem dlouhodobý problém s kostrou vozu-nefungujici budiky apod

Tudíž se obávám, že chyba je buď někde v pojistce, nebo v ukostření vozu. Setkal se s tím už někdo nebo jsem na špatné cestě?

Odesláno

Tak jsem se dneska dozvedel ze je to velkej problem, nejde o samotny imobilizer, ale o kabelaz ktera vede od RJ k imo, strop. svetlu, hodinam a budikum.

Ted bych docela nutne potreboval zjistit, ktera ta kabelaz z tech milionu kabelu to zrovna je. Nedelal to uz nekdo?

A pak bych potreboval schema, ze ktereho by se kdyztak dalo vycist.

Prede diky, doufam ze se to opravi :((

Odesláno

to je kabelovy svazek palubky, ta bude muset dolu, pokud ho chces dostat ven, zkusim se po zapojeni podivat

[upravil dne 1/12/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...