Drtikoll Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Ahoj všem! Chtěl bych znát Váš názor na čip motoru. Mám 307 2.0 HDi 66kW a přemýšlím o zvíšení motoru čipem na 79 kW. Šli by jste do toho? Samozdřejmě bych tuto operaci svěřil nějaké známé spol. s dobrou pověstí, nikoli úprava kdejakým hejskem ve stodole! Děkuji za vaše názory Citovat
Velickin Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Trochu prohledej fórum, je tady názorů docela dost... Já do toho šel s motorem 1.6 HDI 80kW, zvýšeno na cca 96kW. Mluvím pouze na základě vl. zkušeností...Docela je to po chipu znát, nejvíc v oblasti mezi 2500-3500 ot/min. Mírně je lepší tah i od 1200 ot, ale pravda je, že už si ani nemohu představit jak to jelo před tím. Citovat
zborda Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Velickin Trochu prohledej fórum, je tady názorů docela dost... Já do toho šel s motorem 1.6 HDI 80kW, zvýšeno na cca 96kW. Mluvím pouze na základě vl. zkušeností...Docela je to po chipu znát, nejvíc v oblasti mezi 2500-3500 ot/min. Mírně je lepší tah i od 1200 ot, ale pravda je, že už si ani nemohu představit jak to jelo před tím. taky o tom uvažuju, mam ten stejný motor,jak jsi na tom se spotřebou? Citovat
Velickin Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 To zborda: Prvních pár dní po chipu jsem se snažil jezdit na nízké otáčky, abych zjistil jek to tahá.. Dostal jsem se na spotřebu až 3,8, ale to nebylo ježdění. Teď jezdím už normálně a na spotřebu nekoukám a jezdím průměrně mezi 5 až 5,5l/100. jezdím dálky i po městě, tak napůl. Citovat
Drtikoll Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Tady na fóru jsem toho moc nenašel. A kde ti to dělali? Nebo máš nějaké doporučení? Citovat
Velickin Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Já jsem to dělal u těchhle www.xtuning.cz , a vyhlášený a za rozumné ceny je www.chiptuning.cz. Citovat
Tortugas Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Sice mam benzin a logicky to nebude mit moc velky vliv, ale preci jenom bych rad vedel jestli si to nekdo na benzinu nechal delat a jak byl pripadne spokojeny. Jde mi spis o to, aby auto lip tahlo od spoda. Takze za veskere zkusenosti budu vdecny... Citovat
shark734 Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 ja by som benzin necipoval lebo spotreba o dost vyleti hore a vykon ti moc nestupne..je tu toho popisaneho strasne vela Citovat
Tortugas Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Ja jsem si to tady procital, ale nenasel jsem nikoho kdo by si to na benzinu nechal delat. Jenom same rady at se na to dotycny vykasle, ze to nema cenu, nebo zase, ze to ma znamej a super, jenze nikoho s vlastni zkusenosti. Kdyz tak nad tim premyslim, tak mi tim vlastne odpovedeli:) Citovat
Radek P 307 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Ahoj, mám 16 16V 2004 a na čipu (úprava dat v řídící jednotce) jsem byl v pátek. Musí říct, že je to super hlavně odspodu přírůstek + 12Kw + 16Nm. Kdybych se k tomu nedostal přes známého tak do toho nejdu, protože běžné ceny se pohybují kolem 5500-7000 Kč. Já platil jen zlomek ceny a zatím velká spokojenost. Čas ukáže i spotřebu http://www.peugeot-club.com/kniha/img/roker.gif Citovat
Drtikoll Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Radek P 307 Ahoj, mám 16 16V 2004 a na čipu (úprava dat v řídící jednotce) jsem byl v pátek. Musí říct, že je to super hlavně odspodu přírůstek + 12Kw + 16Nm. Kdybych se k tomu nedostal přes známého tak do toho nejdu, protože běžné ceny se pohybují kolem 5500-7000 Kč. Já platil jen zlomek ceny a zatím velká spokojenost. Čas ukáže i spotřebu http://www.peugeot-club.com/kniha/img/roker.gif Ahoj, tak jak se ti to líbí po načipování? A kde ti t dělali? Citovat
Radek P 307 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Spokojenost veliká je to mazec 92 KW. Dělal mi to známej na Kladně http://www.diesel-technik.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.