Driver Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Chci se zeptat 306kařů combi kde je umístěný rezervní kolo, jestli je to jako u hatchbagu pod autem nebo jestli je umístěná pod podlahou v kufru. Citovat
Bouřlivák Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 to je snad jasný na pohled,že je pod autem.musíš vyšroubovat takovej šroub v kufru a ona ti vypadne na zem Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 :D a od té doby bude v kufru! AMEN!;):papa PS: pozor a? těch šroubů nevyšroubuješ moc, mohla by ti vypadnout místo rezervy náprava!:D:D:o:P:papa:papa [Editován dne 17/8/04 lexa] Citovat
Driver Odesláno 18. srpen 2004 Autor Odesláno 18. srpen 2004 jsem si nebyl jistý jestli je to stejný jako u hatchbagu, protože jsem uvažoval o autě na LPG, ale nechtěl bych válcovou nádrž za sedačky, ale nádrž místo rezervy, což je u 306 tedy vyloučený. Jestli cena nafty příští rok vyleze na 30 kč, tak se asi vrátím zase k LPG Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem lexa :D a od té doby bude v kufru! AMEN!;):papa PS: pozor a? těch šroubů nevyšroubuješ moc, mohla by ti vypadnout místo rezervy náprava!:D:D:o:P:papa:papa [Editován dne 17/8/04 lexa] Lexa: ... :D :D .... Tywoule tohle mi nedělej, víš co to je, válet se v kanclu před kolegama pod stolem a svíjet se tam smíchy a přitom v křeči nechtěně vytrhat veškeré konektory u všech počítačů všech přítomných kolem? :D Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 :DVím, vím, já se taky řehtám, ještě, že jsem teď v kanclu sám, ale je to dobrý ne? Musí být trochu srandy?:D:D:papa:papa Zase něco vymyslím. PS: Tak se neválej pod stolem to je vždy podezřelé, válej se na stole.:D;):papa [Editován dne 18/8/04 lexa] Citovat
Roman Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Čau,nádrž na LPG pod autem místo rezervy není až tak velký problém(aspoň v Poděbradech) musejí na to udělat kastlík.Ale já jsem radši oželel místo v kufru...Pod tím autem jsem se toho krapet bál... Čau R. Citovat
Driver Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 Místo v kufru právě oželet nechci, protože tím pádem máš sice kombíka, ale úpně naprd, nic většího tam nenaložíš. Měl jsem válcovou nádrž ve Fáčku a celkem mě to vadilo. No jo to bych ale musel koupit jiný auto než Peugeota což bych nerad. Citovat
Roman Odesláno 21. srpen 2004 Odesláno 21. srpen 2004 Já měl Formana s válcem...No a teˇmám teda kombíka z 50% naprd,i když pračku tam dostanu a to mě zajímá, na ostatní mám závěs... Ale jak říkám v Poděbradech mi nabízeli i možnost toroidní nádrže,akorát by udělali na ni kastlík.Ostatně i v Práglu by to udělali.Ale...montáž v Práglu od 24000,- a v Poděbradech za 17910,- včetně nových svíček a plné nádrže LPG:D:D:D Což je ku*va rozdíl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.