Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D:D a od té doby bude v kufru! AMEN!:D;):o:P:papa

PS: pozor a? těch šroubů nevyšroubuješ moc, mohla by ti vypadnout místo rezervy náprava!:D:D:D:o:P:papa:papa

[Editován dne 17/8/04 lexa]

Odesláno

jsem si nebyl jistý jestli je to stejný jako u hatchbagu, protože jsem uvažoval o autě na LPG, ale nechtěl bych válcovou nádrž za sedačky, ale nádrž místo rezervy, což je u 306 tedy vyloučený. Jestli cena nafty příští rok vyleze na 30 kč, tak se asi vrátím zase k LPG

Odesláno
Napsán autorem lexa

:D:D a od té doby bude v kufru! AMEN!:D;):o:P:papa

PS: pozor a? těch šroubů nevyšroubuješ moc, mohla by ti vypadnout místo rezervy náprava!:D:D:D:o:P:papa:papa

[Editován dne 17/8/04 lexa]

Lexa: ... :D :D :D :D :P .... Tywoule tohle mi nedělej, víš co to je, válet se v kanclu před kolegama pod stolem a svíjet se tam smíchy a přitom v křeči nechtěně vytrhat veškeré konektory u všech počítačů všech přítomných kolem? :D :D

Odesláno

:D:DVím, vím, já se taky řehtám, ještě, že jsem teď v kanclu sám, ale je to dobrý ne? Musí být trochu srandy?:D:D:D:papa:papa

Zase něco vymyslím.

PS: Tak se neválej pod stolem to je vždy podezřelé, válej se na stole.:D:D;):o:papa

[Editován dne 18/8/04 lexa]

Odesláno

Čau,nádrž na LPG pod autem místo rezervy není až tak velký problém(aspoň v Poděbradech) musejí na to udělat kastlík.Ale já jsem radši oželel místo v kufru...Pod tím autem jsem se toho krapet bál... Čau R.

Odesláno

Místo v kufru právě oželet nechci, protože tím pádem máš sice kombíka, ale úpně naprd, nic většího tam nenaložíš. Měl jsem válcovou nádrž ve Fáčku a celkem mě to vadilo. No jo to bych ale musel koupit jiný auto než Peugeota což bych nerad.

Odesláno

Já měl Formana s válcem...No a teˇmám teda kombíka z 50% naprd,i když pračku tam dostanu a to mě zajímá, na ostatní mám závěs... Ale jak říkám v Poděbradech mi nabízeli i možnost toroidní nádrže,akorát by udělali na ni kastlík.Ostatně i v Práglu by to udělali.Ale...montáž v Práglu od 24000,- a v Poděbradech za 17910,- včetně nových svíček a plné nádrže LPG:D:D:D Což je ku*va rozdíl.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...