martin.holub Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Ahoj, mám jen takový postřeh, co mě zarazil. Koupil jsem na e-shopu ( http://www.auto-pilot.cz ) chladič na 406 - viz. foto. Stál mně cca 2100,- a vypadá pěkně Ale když jsem pár dní předtím volal do autorizované prodejny Peugeot Tichý (Ostrava-Vítkovice), paní na telefonu mi sdělila, že nejlevnější chladiče mají za 4600,- , levnější prý určitě nikde neseženu !!! Když si představím, že kdybych se nepodíval na net, tak jsem koupil za dvojnásobek \"zaručeně nejlevnější\" chladič..... Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 to je pěkná cena já jej kupoval před 3ma roky a stál mne okolo 2500 Kč v Autobenexu Citovat
Free-style Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 to je opravdu hezka cena...v autorizovanem servisu to stoji vzdy o dost vic nez kdyz to clovek koupi na netu nebo jinde. Preci jen autorizovany servis je prave ziv z toho,ze si na tom prihodi dvojnasobek...To je to same jako u Stangla tam se da pres nekoho koupit spousta veci o pulku mene nez maji uvedeno na netu ci primo v obchode. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 koukal jsem za kolik je v autokelly 2700,pokud bych kupoval tak mám ještě slevu /členství v pc-clubu/tak bych se dostal taky na tu cenu a možná i níž za kolik jsi koupil Citovat
Cappry Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Peugeot Tichy z Ov ....to je snad nejdrazsi obchod co znam. :bacha:bacha Drazsi obchod uz asi neexistuje !!! Chtel jsem rele mlhovek a cena byla 2200 Kc za jedno. Rekl jsem jim, ze ty prachy jsi ho muzou nechat blazni. A naproti pres cestu v mercedesu, to same rele za 210 Kc za kus. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: zzipCZ 2100,- dyt to tam píše;) to vím že to tam píše nevím kolik bych dostal slevu na chladič v autokelly ale když jsem posledně bral radiátor topení tak místo 700 jsem platil ani ne 500.Škoda že se nedá zjistit sleva kolik činí protože pokaždé je jinačí Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 srovnavaš jabka s hruškama , když chci koupit boty tak taky nelezu do nike nebo A3 a pokud ano tak tam jdu s tim ze tam necham vic peněz . Nechapu jak te mohlo napadnout pri volani do autorizaku že tam seženeš neco levneji nez v druhovyrobě. je fakt že par takovych veci už je ale chladiče určo nee. Každopadně se ještě s námi podel až chladič namontuješ jak tam sedí jak ti sedi diry ,roury apod a v neposledni řadě jak to auto bude chladit. Citovat
zzipCZ Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 no neznamená že neorigo musí být špatný a klidně to muže být od stejnýho výrobce co dává peu. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 zjistil jsi něco,co většina tady dobře zná, je prostě dnes normální,že musíš zkusit více prodejců a vždy zkus i Peugeot--někdy se to vyplatí Citovat
martin.holub Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: martin.holub Ahoj, mám jen takový postřeh, co mě zarazil. Koupil jsem na e-shopu ( http://www.auto-pilot.cz ) chladič na 406 - viz. foto. Stál mně cca 2100,- a vypadá pěkně Ale když jsem pár dní předtím volal do autorizované prodejny Peugeot Tichý (Ostrava-Vítkovice), paní na telefonu mi sdělila, že nejlevnější chladiče mají za 4600,- , levnější prý určitě nikde neseženu !!! Když si představím, že kdybych se nepodíval na net, tak jsem koupil za dvojnásobek \"zaručeně nejlevnější\" chladič..... Víte někdo, jaké je označení (nebo rozměry) té malé hadičky, která vede nahoře z chladiče do nádobky chladící kapaliny. Myslím jaký má mít průměr a za jakého materiálu. Budu ji muset koupit novou. dík Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 je to obyčejná hadička,nekupuj v pežotu,koupíš v každé mototechně na metry--průměr se podívej na chladič,myslím 10mm vnitřní průměr Citovat
martin.holub Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 je to obyčejná hadička,nekupuj v pežotu,koupíš v každé mototechně na metry--průměr se podívej na chladič,myslím 10mm vnitřní průměr chci ji zítra koupit na motoburzu do Vítkovic, tak ať vím, co mám říct prodavači. ..... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 jo,tam ji koupíš,na chladiči by měl být nátrubek na tu hadici,změř ho (průměr) a máš to Citovat
martin.holub Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 jo,tam ji koupíš,na chladiči by měl být nátrubek na tu hadici,změř ho (průměr) a máš to jj ... nátrubek má cca. 8 mm průměr........ A ještě je pro mně záhadou, jak těsní hadice na tomhle nátrubku dole na chladiči? Ta drátová sponka se vyndá a trubka se nějak nasune a zase zajistí ? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 tak tu hadičku taky 8mm hadice má na konci kovový nátrubek s těsnící gumkou--nasuneš a zajistíš drátěnou sponkou Citovat
martin.holub Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 tak tu hadičku taky 8mm hadice má na konci kovový nátrubek s těsnící gumkou--nasuneš a zajistíš drátěnou sponkou takže když budu měnit ten chladič, co všechno bych měl koupit nové? asi koupím ještě ty stahovací sponky nové (takové ty se šroubkem), ty původní vyhodím, ne ? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 ty spony nové určitě,jestli budeš dávat i nový Fridex tak ten,vidím,že na chladiči je i spinač ventilátoru,tak snad i nové těsnění pod něj,ale rozměr nevím:( Citovat
martin.holub Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 ty spony nové určitě,jestli budeš dávat i nový Fridex tak ten,vidím,že na chladiči je i spinač ventilátoru,tak snad i nové těsnění pod něj,ale rozměr nevím:( spínač ventilátoru - to je ta velká díra se závítem ? Nevíš, jestli je tam na burze nějaká prodejna, kde se v pežotkách vyznají ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 nevím jestli vyznají,ale změř ten závit a buď je pod tím spinačem ploché fíbrové těsnění,nebo O kroužek--ty prodejny po pravé ruce když vejdeš to budou mít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.