Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám jen takový postřeh, co mě zarazil. Koupil jsem na e-shopu ( http://www.auto-pilot.cz ) chladič na 406 - viz. foto. Stál mně cca 2100,- a vypadá pěkně :super

Ale když jsem pár dní předtím volal do autorizované prodejny Peugeot Tichý (Ostrava-Vítkovice), paní na telefonu mi sdělila, že nejlevnější chladiče mají za 4600,- , levnější prý určitě nikde neseženu !!! Když si představím, že kdybych se nepodíval na net, tak jsem koupil za dvojnásobek \"zaručeně nejlevnější\" chladič..... :bacha

post-0-14109611143204_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

to je pěkná cena já jej kupoval před 3ma roky a stál mne okolo 2500 Kč v Autobenexu

Odesláno

to je opravdu hezka cena...v autorizovanem servisu to stoji vzdy o dost vic nez kdyz to clovek koupi na netu nebo jinde. Preci jen autorizovany servis je prave ziv z toho,ze si na tom prihodi dvojnasobek...To je to same jako u Stangla tam se da pres nekoho koupit spousta veci o pulku mene nez maji uvedeno na netu ci primo v obchode.

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem za kolik je v autokelly 2700,pokud bych kupoval tak mám ještě slevu /členství v pc-clubu/tak bych se dostal taky na tu cenu a možná i níž za kolik jsi koupil

Odesláno

Peugeot Tichy z Ov ....to je snad nejdrazsi obchod co znam. :bacha:bacha:bacha Drazsi obchod uz asi neexistuje !!! :xvul Chtel jsem rele mlhovek a cena byla 2200 Kc za jedno.:o Rekl jsem jim, ze ty prachy jsi ho muzou nechat blazni. A naproti pres cestu v mercedesu, to same rele za 210 Kc za kus.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

2100,- dyt to tam píše;)

to vím že to tam píše nevím kolik bych dostal slevu na chladič v autokelly ale když jsem posledně bral radiátor topení tak místo 700 jsem platil ani ne 500.Škoda že se nedá zjistit sleva kolik činí protože pokaždé je jinačí :papa

Odesláno

srovnavaš jabka s hruškama , když chci koupit boty tak taky nelezu do nike nebo A3 a pokud ano tak tam jdu s tim ze tam necham vic peněz . Nechapu jak te mohlo napadnout pri volani do autorizaku že tam seženeš neco levneji nez v druhovyrobě. je fakt že par takovych veci už je ale chladiče určo nee. Každopadně se ještě s námi podel až chladič namontuješ jak tam sedí jak ti sedi diry ,roury apod a v neposledni řadě jak to auto bude chladit.

Odesláno
Původně zaslal: martin.holub

Ahoj, mám jen takový postřeh, co mě zarazil. Koupil jsem na e-shopu ( http://www.auto-pilot.cz ) chladič na 406 - viz. foto. Stál mně cca 2100,- a vypadá pěkně :super

Ale když jsem pár dní předtím volal do autorizované prodejny Peugeot Tichý (Ostrava-Vítkovice), paní na telefonu mi sdělila, že nejlevnější chladiče mají za 4600,- , levnější prý určitě nikde neseženu !!! Když si představím, že kdybych se nepodíval na net, tak jsem koupil za dvojnásobek \"zaručeně nejlevnější\" chladič..... :bacha

Víte někdo, jaké je označení (nebo rozměry) té malé hadičky, která vede nahoře z chladiče do nádobky chladící kapaliny. Myslím jaký má mít průměr a za jakého materiálu. Budu ji muset koupit novou. dík

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

je to obyčejná hadička,nekupuj v pežotu,koupíš v každé mototechně na metry--průměr se podívej na chladič,myslím 10mm vnitřní průměr

chci ji zítra koupit na motoburzu do Vítkovic, tak ať vím, co mám říct prodavači. .....

Odesláno

jo,tam ji koupíš,na chladiči by měl být nátrubek na tu hadici,změř ho (průměr) a máš to

jj ... nátrubek má cca. 8 mm průměr........ A ještě je pro mně záhadou, jak těsní hadice na tomhle nátrubku dole na chladiči? Ta drátová sponka se vyndá a trubka se nějak nasune a zase zajistí ?

post-0-1410961119825_thumb.jpg

Odesláno

tak tu hadičku taky 8mm

hadice má na konci kovový nátrubek s těsnící gumkou--nasuneš a zajistíš drátěnou sponkou

takže když budu měnit ten chladič, co všechno bych měl koupit nové? asi koupím ještě ty stahovací sponky nové (takové ty se šroubkem), ty původní vyhodím, ne ?

Odesláno

ty spony nové určitě,jestli budeš dávat i nový Fridex tak ten,vidím,že na chladiči je i spinač ventilátoru,tak snad i nové těsnění pod něj,ale rozměr nevím:(

Odesláno

ty spony nové určitě,jestli budeš dávat i nový Fridex tak ten,vidím,že na chladiči je i spinač ventilátoru,tak snad i nové těsnění pod něj,ale rozměr nevím:(

spínač ventilátoru - to je ta velká díra se závítem ? Nevíš, jestli je tam na burze nějaká prodejna, kde se v pežotkách vyznají ???

Odesláno

nevím jestli vyznají,ale změř ten závit a buď je pod tím spinačem ploché fíbrové těsnění,nebo O kroužek--ty prodejny po pravé ruce když vejdeš to budou mít

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...