Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím,zda je předepsaná výměna výrobcem--většinou se píše,že převod.olej vydrží celou životnost vozu...

osobně měním co cca 50 tisíc, což jsou u mne čtyři roky,ale možná to přeháním (olej mám zdarma)--určitě bych ho vyměnil po max. 100 tisících km:myslim

Odesláno

Až budeš měnit spojku :fnuk ( třeba budeš mít štěstí ), jako že budeš.....jako snad každý kdo vlastní 307...tak si olej rovnou vyměň.... u mě se to stalo cca ve 117000 km ( 1.6 benzín )

Odesláno

tak v každym autě se mění spojka,ale každýmu vydrží jinak, já mam už skoro 140tis km a spojka je v pohodě, ale třeba u toleda po chipu v 80tis to spojka nevydržela a odešla, jestli ho tam máš málo tak s tim určitě nečekej až ti odejde spojka může to trvat ještě třeba 50tis-100tis km, kdo ví:bacha

Odesláno

No menil som predne silentbloky na ramenach kolies a pritom sme museli vytiahnut aj poloosy a pred tym vypustit prevodovy oil. A bol uz uplne cierny. Auto ma 240000km tak nebudem vahat a menim. A aky typ (oznacenie) tam ide?

Alebo aky davate?

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

tak v každym autě se mění spojka,ale každýmu vydrží jinak, já mam už skoro 140tis km a spojka je v pohodě, ale třeba u toleda po chipu v 80tis to spojka nevydržela a odešla, jestli ho tam máš málo tak s tim určitě nečekej až ti odejde spojka může to trvat ještě třeba 50tis-100tis km, kdo ví:bacha

Souhlas, mě se vysypalo ložisko, které lamely poničilo ( jinak bych podle mechanika na spojce najel dalších 100 000 km v pohodě ). Myslel jsem to tak, že olej rozhodně po těch 100 000 vyměnit a kort když je výměna oleje logická, jako tomu bylo v mém případě.

Odesláno

Ja ted menil olej ve 120tis, predtim byl na 60tis, presne jak ma Toyota servisni intervaly. A muj dvorni technik mi rikal, ze uz to byl celkem humus a ted to auto radi samo,jak to jde zlehka. No myslim, ze to neni tak velka polozka aby se to nemohlo udelat treba kazdy 3 roky. A prevodovce to jen prospeje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...