mařa Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Ahoj,chci se jen zeptat.Mám 307,2.0HDI,79 Kw,dnes jsem jel a zastavyl na semaforu.po rozjetí auto vubec netáhlo,jako by tam nebylo turbo,PC nehlásil žádnou poruchu,nemoch jsem předjed ani faforit.Po 1 km jsem zastavyl a vypnul motor,nastartoval a auto jede jako blázen.Nevíte někdo co to mohlo zpusobyt.Dík za radu. Citovat
OloZX6R Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Nejspíš to bylo tím tvrdým Y,,,fakt hustá čecha, to se hned tak nevidí! Citovat
twoolf Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 další co talčítko hledání ignoruje... http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=65329 podtlaky, podtlaky, podtlaky.... Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Zdar, mě to dělalo to samé, jen na benzínu. Z ničeho nic mi to ale dalo hlášku a přeplo se do nouzovýho režimu na 3 válce(jakoby) bez výkonu. Už to nedělá, taky pomohlo vypnutí a zapnutí. Byl jsem na diagnostice a nic nenašli. Prej palivo do katalizátoru a vyhodnotilo to nějakej fault a proto to udělalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.