Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taaaakže, ak si nájdete v tento deň trošku času a máte chuť na zraz, 12.12.2009 o 14:00 sa stretneme na parkovisku pri Hypermarkete Tesco v Košiciach.

Potom sa presunieme na Alpinku, trošku si zajazdíme, pokecáme, pokocháme sa našimi autíčkami, dáme si čaj a rum (len spolujazdci!).

A nakoniec skončíme na bowlingu.

Tak čo, pridá sa niekto? :papa

Odesláno

tak dufam že nam do toho nič nepride a dojdeme aj my zoberiem zo sebou aj kužele

kuzel_140x240.jpg

tak dufam že ked bude zaujem možeme si zajazdit a ukazat svoje vodičske zručnosti

Odesláno

Ahoj. Pozeram a premyšlam že by som aj došiel ale je tu nejak mrtvo . Je tato akcia ešte stale aktualna prave dnes som si kupil môj prvi Peugeot tak pozeram kde čo a ako a rad by som sa stretol s niekym čo tuto značku automobilu už vlastni a rad si o tom aj pokecam necham si poradit dufam že to vyjde a že dorazim .

[upravil dne 11/1/10 Drzgros]

Odesláno

ano stale aktualne a vítam Ťa tu

ps : mam prislubenu jednu 307. p. Hnusoba vie o koho ide bol snamy uš aj na Ochtinskom zraze ale iba na gulaši na hradku <> Janko<>

[upravil dne 29/11/09 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

tak ak sa bude buduca mamička Kostička citit dobre a nebude to vyzerat na porod tak prídeme aj my dvaja.:D

a mozno pridete uz vsetci traja:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...