VOVKA Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Co to je PACK? Co je tam navic? Piše se to do techničaku? Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Do technicaku sa to nepise. teda nepise sa ze je to Pack. Pack verzia je vyssia vybava. Spomeniem, len par veci ako xenony, elektricke sedacky s pamatou, vyhrievane sedacky, zatmievacie spatne zrkadlo,JBL hifi system.... Vybavenie verzie pack zalezi aj od krajiny kde sa auto dovazalo. Ono dost casto sa stava ze ludia si pri kupe auta nakonfiguruju do auta vlastne poziadavky a potom clovek vobec nevie co je to pack co je zakladna vybava. Vid moje auto. Ani Pack ani zaklad. Nieco z verzie pack a nieco tam chyba. napr nemam xenony, ale ostrekovace svetiel ano, sedacky su full pamatove v kozi, ale vyhrievanie chyba. Citovat
VOVKA Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: jofo Do technicaku sa to nepise. teda nepise sa ze je to Pack. Pack verzia je vyssia vybava. Spomeniem, len par veci ako xenony, elektricke sedacky s pamatou, vyhrievane sedacky, zatmievacie spatne zrkadlo,JBL hifi system.... Vybavenie verzie pack zalezi aj od krajiny kde sa auto dovazalo. Ono dost casto sa stava ze ludia si pri kupe auta nakonfiguruju do auta vlastne poziadavky a potom clovek vobec nevie co je to pack co je zakladna vybava. Vid moje auto. Ani Pack ani zaklad. Nieco z verzie pack a nieco tam chyba. napr nemam xenony, ale ostrekovace svetiel ano, sedacky su full pamatove v kozi, ale vyhrievanie chyba. A u mne zase sedačky jsou vyhřevany (4x) ale nemam kuži,nemam xenony,navigaci a nemam stavit. podvozek (nebo tak nejak)a jinak,zbytek mam všecko-JBL,zatmiv.zrcadlo,zadni roletu atd. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Nasatvovaci podvozok bol len u 2.7 hdi a 3 litr. ktory rocnik to mas? Citovat
VOVKA Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 mam r.v.2002 a mam 2.0 HDI,nast.podvozek nemam Citovat
Michael coupé Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 gbl - ne (v kufru přípojka na CD měnič je,ale poslouchám rádio) navi - ne (v kufru mám přípojku i monochrom navi podporující) roletka - ne el.sedadla - ne výhřev sedadel - ano ostřikovače světel - ano xenony - ano šíbr atd.. - ne tempomat - ano el.zrcátka - ano elektrochromatické zrcátko - ano senzory jsem dodělal za 650Kč jak originál a diody do zadních světel taky :-) ,ale i tak je to kára a není tuctová jako Deutsche gut auto aj... [upravil dne 26/11/09 Michael coupé] Citovat
shwaara Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Já mám asi nějakou social edition, protože mám jen 4x výhřev, ostřikovače světel, tempomat a JBL. Bez park. asistentu, kůže, el. sedaček, el. skl. zrc., navi, eletrochrom. zrc., roletky, xenony, dokonce ani superzamykání.... Ale i tak je to kára Citovat
jofo Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Ja vravim zeta verzia PACK bola len pre ludi co nevedia co chcu a tak peugeot spravil taku verziu. Ostatny mudrejsi si naskladali auto presne podla vlastnych poziadaviek a nemuseli platit za to co nepotrebuju a presne tieto auta mame aj my. Ako vravi SHWAARA aj tak je to kara. Citovat
daja535 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Ahoj mám 607 2,2i r.v. 2002 mám JBL, xenony, ostřikovače světel, el.sedačky , el. roletka , el. zrcátka ,cd changer , elktrochrom zrcatko ,park. senzor , kůže nemám ,ale ta mi nechybí. nevím co je to za výbava , auto bylo podle VIN původně pro zákazníka ve švajcu , ten nekoupil a pak to prodal peugeot v česku a pojmenovali Bourgeroun . HD zdar . Citovat
jofo Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Vyhovuje ti ta vybava? Ak ano tak je to ta najlepsia vybava pre teba co mas. Citovat
jofo Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 To tazko povedat co je to za vybavu. V kazdej krajine to volaju inac a vsetko zalezi mozno aj od importera. Skusim niekde pohladat stary cennik a tam by mohol byt aj co je to PACK. Gugnem a zavesim tu. Vsetky taketo pomenovania verzii su len na to aby sa mohlo vo vyrobe seriovo chrlit auta so zakladnou vybavou a vyssou vybavou, ktoru samozrejme mozes aj ovplyvnit svojimi poziadavkami. Netreba sa vzrusovat ci mas to alebo to, ale hlavne je ci sa citis v aute fajn a ci aj nieco z tej vybavy vyuzivas. Citovat
daja535 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Já si celkem užívám všeho z autem jsem moc spokojen , Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.