Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do technicaku sa to nepise. teda nepise sa ze je to Pack. Pack verzia je vyssia vybava. Spomeniem, len par veci ako xenony, elektricke sedacky s pamatou, vyhrievane sedacky, zatmievacie spatne zrkadlo,JBL hifi system.... Vybavenie verzie pack zalezi aj od krajiny kde sa auto dovazalo. Ono dost casto sa stava ze ludia si pri kupe auta nakonfiguruju do auta vlastne poziadavky a potom clovek vobec nevie co je to pack co je zakladna vybava. Vid moje auto. Ani Pack ani zaklad. Nieco z verzie pack a nieco tam chyba. napr nemam xenony, ale ostrekovace svetiel ano, sedacky su full pamatove v kozi, ale vyhrievanie chyba.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Do technicaku sa to nepise. teda nepise sa ze je to Pack. Pack verzia je vyssia vybava. Spomeniem, len par veci ako xenony, elektricke sedacky s pamatou, vyhrievane sedacky, zatmievacie spatne zrkadlo,JBL hifi system.... Vybavenie verzie pack zalezi aj od krajiny kde sa auto dovazalo. Ono dost casto sa stava ze ludia si pri kupe auta nakonfiguruju do auta vlastne poziadavky a potom clovek vobec nevie co je to pack co je zakladna vybava. Vid moje auto. Ani Pack ani zaklad. Nieco z verzie pack a nieco tam chyba. napr nemam xenony, ale ostrekovace svetiel ano, sedacky su full pamatove v kozi, ale vyhrievanie chyba.

A u mne zase sedačky jsou vyhřevany (4x) ale nemam kuži,nemam xenony,navigaci a nemam stavit. podvozek (nebo tak nejak)a jinak,zbytek mam všecko-JBL,zatmiv.zrcadlo,zadni roletu atd.

Odesláno

gbl - ne (v kufru přípojka na CD měnič je,ale poslouchám rádio)

navi - ne (v kufru mám přípojku i monochrom navi podporující)

roletka - ne

el.sedadla - ne

výhřev sedadel - ano

ostřikovače světel - ano

xenony - ano

šíbr atd.. - ne

tempomat - ano

el.zrcátka - ano

elektrochromatické zrcátko - ano

senzory jsem dodělal za 650Kč jak originál

a diody do zadních světel taky :-)

,ale i tak je to kára a není tuctová jako Deutsche gut auto aj...

[upravil dne 26/11/09 Michael coupé]

Odesláno

Já mám asi nějakou social edition, protože mám jen 4x výhřev, ostřikovače světel, tempomat a JBL. Bez park. asistentu, kůže, el. sedaček, el. skl. zrc., navi, eletrochrom. zrc., roletky, xenony, dokonce ani superzamykání.... Ale i tak je to kára :)

Odesláno

Ja vravim zeta verzia PACK bola len pre ludi co nevedia co chcu a tak peugeot spravil taku verziu. Ostatny mudrejsi si naskladali auto presne podla vlastnych poziadaviek a nemuseli platit za to co nepotrebuju a presne tieto auta mame aj my. Ako vravi SHWAARA aj tak je to kara.

Odesláno

Ahoj mám 607 2,2i r.v. 2002

mám JBL, xenony, ostřikovače světel, el.sedačky , el. roletka , el. zrcátka ,cd changer , elktrochrom zrcatko ,park. senzor ,

kůže nemám ,ale ta mi nechybí.

nevím co je to za výbava , auto bylo podle VIN původně pro zákazníka ve švajcu , ten nekoupil a pak to prodal peugeot v česku a pojmenovali Bourgeroun .

HD zdar .

Odesláno

To tazko povedat co je to za vybavu. V kazdej krajine to volaju inac a vsetko zalezi mozno aj od importera. Skusim niekde pohladat stary cennik a tam by mohol byt aj co je to PACK. Gugnem a zavesim tu. Vsetky taketo pomenovania verzii su len na to aby sa mohlo vo vyrobe seriovo chrlit auta so zakladnou vybavou a vyssou vybavou, ktoru samozrejme mozes aj ovplyvnit svojimi poziadavkami. Netreba sa vzrusovat ci mas to alebo to, ale hlavne je ci sa citis v aute fajn a ci aj nieco z tej vybavy vyuzivas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...