servicepack Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 zdravim hosi mam v Peugeote 206 autoradio Pioneer deh 1500r, ktore vsak nevie ukladat stanice, po kazdom vlozeni panelu musim stanice naladit znova, staci ho vybrat aj na cca 5 sekund. Pokial je radio zapnute daju sa stanice ulozit a ide medzi nimi prepinat bez problemu. Radio hra ked je kluc v prvej polohe, resp hra aj ked je kluc vybraty, vtedy ale po cca 0.5 az 1 minute vypne co vy nato? Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Skontroluj si zapojenie stálych 12V a spínaným + od kľúčika. Stále + je práve na napájanie pamäte rádia. Citovat
winco Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 ja som tento problem riešil tiež u radia pioneera tam len si prehoť kable žlty s červeným a bude to bez problemov....vytiahni radio, a z neho ti pojdu kable do konektoru, tak medzi tými dvoma konektromi (jeden v radiu a druhy po kabloch:D) tak medzi nimi len prehoť žlty s červeným, červeny ma stale 12V a žlty len ked otočiš klučikom....a stálych 12V potrebuješ aby radio si pamatalo nastavene stanice..pamäť v radii funguje ako ramka v PC ked vypneš elektriku všetko sa vymaže:D.......neviem či som ťa viac nepopolietol ako si bol ale sprav to čo som povedal:D Citovat
cipsnaj Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Radsi se ale koukni na zapojeni radia a podle toho to prohod, barvy nemusi vzdy odpovidat I kdyz nic vetsiho by se nemelo stat Citovat
holub Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: servicepack zdravim hosi mam v Peugeote 206 autoradio Pioneer deh 1500r, ktore vsak nevie ukladat stanice, po kazdom vlozeni panelu musim stanice naladit znova, staci ho vybrat aj na cca 5 sekund. Pokial je radio zapnute daju sa stanice ulozit a ide medzi nimi prepinat bez problemu. Radio hra ked je kluc v prvej polohe, resp hra aj ked je kluc vybraty, vtedy ale po cca 0.5 az 1 minute vypne co vy nato? zdravim! chci se zeptat jak si dopadl s autoradiem? mam totiž stejny problem Citovat
servicepack Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 holub , nazdar, radio som zatial nijako neupravoval, nejak nevysiel cas,.ale cital som o tomto probleme na viacerych forach, a vsade sa opakuje zapojenie stalych 12V tak ako spominaju chalani v prispevkoch vyssie takze asi tolko, keby som daco poriesil tak to sem urcite hodim zatial Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.