keram1979 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 mam este jeden dotaz, je pre podpriemerne technicky zdatneho chlapa, zvladnutelna vymena predneho naraznika? v origo servise chcu za vymenu 80 eur naraznik som zohnal komplet aj s listami a mriezkou vo farbe aku potrebujem za 100Eur, preto nemam moc chut platit takmer tu istu cenu za vymenu... Citovat
JardaMoj Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 za vymenu chtej 80 EUR? nejak moc ne? Citovat
Ferry Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 je to vcelku jednoduchy, nejhorsi je otocit takovyma pojistnyma kolikama v rohu narazniku tesne pod blinkrama, dela se to dirou v plastovem podbehu (je zakryta takovou ovalnou gumovou zaslepkou) a je potreba mit cca 30-40cm dlouhou tycku na konci do L prumeru cca 4mm, tou se zahaknout do toho cudliku a otocit s nim o 90st. pak uz jen povolit srouby v predni masce, demontovat plastove kryty pod mlhovkami, demontovat tech par sroubu co drzi spodni kryt motoru a na bocich je jeste prisroubovan k narazniku, je to intuitivni Citovat
keram1979 Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 ferry dik za navod...aj za doveru v moju intuiciu asi sa do toho pustim ked budem mat volno... Citovat
HonzaZ Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Ten nástroj na odjištění pojistek v rozích nárazníku může vypadat takto Citovat
keram1979 Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 honza, čakom, diky za rady (ten navod je fakt super)...ale ako vidim, asi to radšej nechám niekomu šikovnejšiemu, alebo aspoň niekomu čo má minimálne jednu ruku pravú Citovat
keram1979 Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 hoši, ešte jedna otázka, odkiaľ máte ten \"kutáč\", dá sa to niekde kúpiť? Citovat
JardaMoj Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 já jsem koumal tři a půl hodiny, jak správně ten nárazník sundat... jinak když víte kam šáhnout, tak je to fakt jednoduchý... největší problém mi stejně dělal ten šroub na horní straně nárazníku u podběhu jinak do tý pojistky jsem dloubal normální tyčkou tak dlouho než jsem to neotočil.. ten váš nástroj mi připomíná nářadíčko co máme v uhelně :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.