Návštěvník Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Caute.Ked mam zapate hmlovky a dam dialkove tak sa vypnu co je o.k.Ak prepnem na kratke uz hmlovky nesvietia v com je problem alebo to tak ma fungovat Citovat
Matuzalem401 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Myslis kratke ako tlmene alebo obrisovky.Mne tam hmlovky nabehnu opakovane p:nevimo prepnuti z dialkovych na tlmene su tam . Citovat
Matuzalem401 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak po prepnutí na dialkove ich ma vypnut a po prepnutí na tlmene tam tie hmlovky musia zase svietit !Chyba moze bit vo v packe pod volantom.A mas hmlovky dorabane alebo origos. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ja ich mam tiez origo vo svetlach a fachcia tak ako maju.Mas to v tom vypinaci zviknu sa kazit.Ale mozno treba ist aj na diagnostiku ak sa to tam ma niekde povolit tak to moze bit aj v tom. Citovat
wojtěch Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 já mam nové pačky a světla angel eye a taky se mi nezapnou.. ale tatikovi na 406 svítí i s dálkovýma Citovat
igor4 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 mne to robi tiez to iste, po prepnuti z dialkovych na stretavacie sa mi hmlove automaticky nerozsvietia! musim ich potom znovu zapnut packou. ( r.v. 2002, hmlovky integrovane v svetlometoch) Citovat
OloZX6R Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Mám to taky tak, po přepnutí na dálku a zpátky nesvítí...docela mě to štve. Citovat
georgegg Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 jj taky když dám dálkový a pak je vypnu tak mlhovky se nerozsvítí, škoda, třeba se tady na to přijde jak to změnit Citovat
jarson Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Budem musieť toto vlákno sledovať lebo tento problém mám tiež a dosť mi to lezie na nervy. Buď je to nedomyslené od výrobcu alebo to treba cez diagnostiku prestaviť, nemám pocit že by to bolo páčkami keď všetko funguje tak ako má len toto je problém a vidím že nielen môj.. [upravil dne 24/11/09 jarson] Citovat
sekaj Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Mi vysvětlete k čemu když je mlha dáváte dálkový světla.Vždyť uvidíte ještě větší prt .Je to takto podle mího správně,poněvač pokud je tam hodíte počítá se stim že se zlepšila viditelnost a už tedy mlhovek neni potřeba. Citovat
shark734 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 s predoslim prispevkom suhlasim....a najradsej mam takych co hmlovky pustaju aj ked neni az taka husta hmla(viditelnost do 100m)...a je dost nechutne ked sa nejaky dedulo vlece a hmlovka mi pali do xichtu Citovat
georgegg Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 no každej den jezdim do práce 25km a víc jak polovinu cestu je ted většinou mlha, sou ji takový pruhy, 400metrů skoro nic nevidíš a pak je zase kus vidět normálně tak zapnu dálkový a když zase začne mlha tak je musim vypnout a znova zapnout mlhovky, celkem pakárna Citovat
sekaj Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Abych řekl pravdu tak ty mlhovky nepoužívám skoro vůbec,beztak jsou ve světlech naprt .Nemají skoro žádnou účinost.Co vymysleli konstruktéři špatně jsou ony mlhovky ve světlech.Po facelivtu se poučili a dali je do nárazníku.To je potom jiný kafe . Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Zdravím, taktéž potvrzuju vypnutí mlhovek při zapnutí dálkových a jejich následné nerozsvícení při přepnutí zpět na tlumené.. dělá mi to teprve od jara, kdy jsem byl na diagnostice a přehrání nové verze do BSI kvůli výpadkům napětí v palubní síti. Předtím si BSI pamatovala poslední stav mlhovek a při vypnutí dálkovek je opět rozsvítila. Trochu mě to štve, ale jak psal sekaj, jsou tyhle mlhovky ve světlech docela nanic.. Mlhu vůbec nepodsvítěj, navíc šajnujou nad auto, takže při hustém sněžení či dešti se s mlhovkama rozsvítí vše okolo a nepříjemně to oslňuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.