Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny... chci se zeptat jestli je hodně blbej nápad dělat si těsnění pod hlavou sám doma...zkušenosti s tím nemám ale nechce se mi dávat takový prachy za servis když těsnění samotný stojí kolem 600... dík moc za odpovědi:papa

Odesláno

Prečo by to bol blbý nápad. Každý to niekedy robil prvý raz a bez skúseností. Ak zachováš základné pravidlá a vieš si nastaviť rozvody....

Niekedy sa stáva že ekonomicky výhodné riešenie nemusí byť najlacnejšie.

Odesláno

Ano bez zkusenosti atd. ale stacilo napsat ze to bude delat s kamaradem kterej stim ma zkusenosti, tak to pak proc ne...ale kdyby o tom nevedel vubec nic, tak nevi ani jak nastavit rozvody chapes?...

Odesláno

rozvody ty vím aj já ae nikdy jsem neměl dole hlavu tak nevím co to obnáší..jen že sem se tady na foru dočet že v servisu za to chtějí 5000..

Odesláno

Chápem. Keď som písal ten príspevok tak o kamarátovi nebola reč. Ak si trúfa, prečo nie, je to jeho auto. Prinajhoršom sa naučí na svojich chybách ako veľa z nás.

Cardaaa: Tá cena je zrejme aj za materiál.

[upravil dne 22/11/09 pastorek]

Odesláno

zřejmě sem nebyl pochopen...já si nechci vyrábět těsněnííí...já chci těsněníí koupit a dát ho tam ae přijde mi divný že když těsnění stojí kolem 600 že v servisu to stojí 5000:bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: Cardaaa

to: ozzy56

jojo to já ho koupím ale bojim bojim aby se mi to až too vyměním nepotkalo:D

když to budeš dělat s někým,kdo o tom má páru,tak se to nemůže potkat a navíc budeš mít přehled o tom,co ten servis vlastně dělá...:papa

Odesláno

V servisu ti otlakují a zbrousí hlavu+ udělají zabroušení ventilů+ gufera,když je to už dole a případně dají i nové rozvody,pokud není známo jejich stáří,což se může přehoupnout i přes těch 5000Kč jak nic,dle motoru.

edit: a dle dohody se zákazníkem.

[upravil dne 22/11/09 subin]

Odesláno

ok ok moooc díky;) ted už je mi to jasný...tak já s tím něco vymyslím a pak vám sem dám vědět jak to dopadlo:super tohle foorum je supeer:super člověk sem přijde s dutou škeblý a když vypínám komp tak bych jí ani na krku neunesl:D

[upravil dne 22/11/09 Cardaaa]

Odesláno

jo a ještě jedna věc uplně z jinýho soudku... jak jsou u zadní nápravy ty čepy nevíte jestli jsou vyrobený z obyč železa nebo je to něco tvrdšího??

[upravil dne 22/11/09 Cardaaa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...