Béďa Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tak drzim palce, vim jak to bylo tezky sehnat kdyz jsem je chtel ja.. to co jsem za ne tenkrat dal byla raketa ale kdyz ja je moc chtel.. Citovat
olda Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Jedny bych měl na prodej,bez gum včetně šroubů.O víkendu je vyzvednu a dám fota,pokud by byl zájem. Citovat
kovi306 Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 hmmmm o výkendu si jedu pro tyto http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneumatiky-kola/inzerat/2641689-15-26quot-3B-orig-peugeot-4x108-nabidka-stredni-cechy/#Scene 1 ale možná bych uvažoval, za kolik by byly? ale bez gum :myslim Citovat
kovi306 Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 tak už je mam, jen čekat na jaro a pak už jen umejt a nějak zalakovat škrábance...KONEČNĚ [upravil dne 5/12/09 kovi306] Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 tak gratulace, trosku si je poopravis a bude to parada.. Citovat
olda Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Tak ty moje nevyšli,pán na mě vyvalil z garáže alu Laser,tak s nima zase zacouval zpátky. Citovat
kovi306 Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 hh díky, prej se to dá opravit lakem na nehty...že to prej ani tak nevypadá špatně, eště z toho potřebuju dostat ty sračky z těch brzd, a pak je vyleštit. Citovat
kovi306 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 takže určitě tu máte vetšina z váš zkušenosti s čistěním alu disku...takže bych potřeboval radu jak ty kola celkově dát do podoby, a hlavně z toho nějak dostat ty sračky z těch brzd??? týpek mi radil kyselinou solnou ale to se mi fatk nechce(přece jenom je to kyselina) Citovat
fe-re Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 kovi306: Gratulujem ku novym koleckam .. viem co je to za radost... Citovat
kovi306 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: fe-re kovi306: Gratulujem ku novym koleckam .. viem co je to za radost... jj díky, cyclony sem měl vybrane davno, ale pak sem si rek ze bych moh koupit nejake pestrejsi, jenze jaksi nemam moc penez tak sem se vrátil ke starému a sem štastnej, jsou to krásný kola....jen jsou trochu poškrábané ale to se snad nějak malinko poupravý. ale nejdřív je musim umejt. neviem čim:myslim Citovat
fe-re Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 umy to normalne JARovou vodou nerobil by som z toho neaku vedu .. popripade pouzi neaky pripravok na ALU disky a splachnut to vodou... na drobne tukance od asfaltu by som pouzil vsade dostupny WD-40 rozpusti to Citovat
kovi306 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: fe-re umy to normalne JARovou vodou nerobil by som z toho neaku vedu .. popripade pouzi neaky pripravok na ALU disky a splachnut to vodou... na drobne tukance od asfaltu by som pouzil vsade dostupny WD-40 rozpusti to nn neni to od asfaltu ale poškrábaně od obrubníků....ted eště řešim jaké šrouby na ně, páč na alu budou určo delší než na plecháče... našel jsem tyto http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=REV-pod-sr [upravil dne 9/12/09 kovi306] Citovat
klm16 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ja som zazival tuto radost v aprili.... Ludia poviem vam ze som koli tymto kolesam precestoval 300km no a cestou domov som nevydrzal a zastavil na prvom velkom parkovisku a auto prezul :D stare elektrony som dal do kufra a spokojny isiel domov Citovat
Dopiťák Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Mno na ty elektrony bych doporucil Toulen ALE NECUCHAT !! jen umejt tim tu nej spinu ..pak to nech vyzout vem to 2000 smirglem zabrus to kde je to moc skrably a tam kde neni to jen zdrsni nemusis to skrabat az na hlinik..pak to nech nalakovat barvou na kola a mas kola jak novy za 50%ceny ale trochec prace na tom nechas Citovat
kovi306 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 a co ty šrouby? jaký mam koupit??? určo sou krátký na plecháčích:bojim Citovat
Dopiťák Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Mno myslim ze na cyklonech sou s rovnou hlavou takze z plechacu je tam nedas ...respektive das ale za cas ty kola budou znehodnoceny ....neptejte se uz sem to proste videl ...to je nevyhoda originalu kol,musim k nim mit srouby.. jestli tam nebudes davat podlozky tak bych ti doporucil jit do peugeotu ...ono na bezpecnosti by se nemelo setrit a 60kc za sroub neni nejakej extrem Citovat
kovi306 Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 a nedaj se koupit někde jinde??? peugeot je prostě drahota já myslim že tyhle by šli taky ne? má je tu někdo? http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=REV-pod-sr Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 mno jestli ty podlozky maji homolagaci tak bych do nich ASI sel ....Ale jak ja rikam bezpecnost nade vse,proto sem si na moje kola nenechaval delat srouby ale jak sem tu psal sel sem pro ne do peugeotu..kdyz mi tet uleti kolo a nekoho zabije tak vim ze nepujdou benga zamnou ale do peugeotu.. Citovat
kovi306 Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 kolik chtěli v peugeotu za šroub nebo za sadu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.