Gibon83 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Vedel by mi niekto poradit s mojou zavadou? Ked davam stahovat strechu tak obcas sa stane, ze vo faze ked sa maju odomknut zamky pri celnom skle a vysunut take tie \"lopatky\" sa proces zastavi... Motorceky bezia dalej, pocut ako vrcia ale ten proces neprebehne. Ked pustim tlacidlo otvarania strechy a znovu ho stlacim tak sa tie \"lopatky\" vysunu ale zamky sa neotvorili takze strecha sa nezacne sklapat. Neviete mi poradit co by to mohlo byt? Dakujem [upravil dne 22/11/09 Gibon83] [upravil dne 23/11/09 Gibon83] Citovat
Pheneus Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ahoj napíš mi vin posledných 8 čisiel a pozrem sa ti kde máš závadu, len potrebujem vediet ake maš elektorinštalácie, ide o elektromotorčeky, ktoré su pravde podobne už vydrate v špiralovytej vysuvnej časty, alebo software PSA je vadný, ale skor hardware je poškodený. pošli mi vin a ja sa ti na to kuknem. Keď chceš urobím ti aj repas tej strechy. Opravujem ich. email:phenesoft@gmail.com Citovat
Gibon83 Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 Seva, dik za odpoved, jeden tu diskutujuci hovoril o mikrospinaci. V kazdom pripade uz mam servisaka ktory robi v Peugeote a som dohodnuty snim, ze sa na to kd bude teplejsie pozrieme u neho v garazi. No keby si stym nevedel rady, tak sa ozvem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.