Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to máš paradne tu červenu.......ked ti ostala tak nastriekaj aj ine detaili v interiery podobne ako ja:D bude to vyzerať super.....a to okolo tých budikov som chcel aj ja spraviť ale nakoniec som si to rozmyslel......a inak ten vzduchovy filtr neako odtieň od tepleho vzduchu pretože to máš sice dobre spravene ale ked sa ti motorový priestor ohreje tak to bude mať nahovno efekt a nebudeš moc rad....tak len pre tvoje dobro to odtieň od tepleho vzduchu a prived tam poriadne vela studeneho vzduchu a bude to dokonale;);):super

[upravil dne 22/11/09 winco]

Odesláno
Původně zaslal: winco

to máš paradne tu červenu.......ked ti ostala tak nastriekaj aj ine detaili v interiery podobne ako ja:D bude to vyzerať super.....a to okolo tých budikov som chcel aj ja spraviť ale nakoniec som si to rozmyslel......a inak ten vzduchovy filtr neako odtieň od tepleho vzduchu pretože to máš sice dobre spravene ale ked sa ti motorový priestor ohreje tak to bude mať nahovno efekt a nebudeš moc rad....tak len pre tvoje dobro to odtieň od tepleho vzduchu a prived tam poriadne vela studeneho vzduchu a bude to dokonale;);):super

[upravil dne 22/11/09 winco]

dík,chystám se na ten filtf:myslim

[upravil dne 22/11/09 domikra]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Taky bych byl pro navýšit počet barevných plastů v interieru. :)

Já ty budíky dělal minulej týden,vypadá to hned líp :super [/quote

došel sprey,musím koupit novej a taky chvilí počkat až se toho odře víc:aut

• O 2 roky později...
Odesláno

orbin: každá 306ka, co jsem měl já, měla sundávací přední sklo. U bývalé GTi-6ky jsem dokonce měnil fólii pod ručičkama za modře podsvícenou...

Odesláno

No, já měl auta r.v. 1997, 1999 a teď mám 1998 a u všech je to stejné. Jedině, že by ti to někdo nalepil natvrdo, přestože to původně bylo nacvakávací. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...