Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam taku otazku kedze uz su uplne zakazane xenony!! :grr tak by som tam radsej dam obycajne h7 ale uplnu podobnu svietivost ako xenony,neviete nieco o takom cosi??? ferry dal foto na nejake ziarovky nieco take.dakujem

Odesláno

Jo. Jsou drahé, ale svítí nejlíp. Já si je na zimu kupuju. V O1 mi držely cca 3 měsíce, v Sonatě cca 1,5m, tátovi v OII skoro 3/4 roku. Jinak 22E stojí sada.

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: shwaara

Osram Night Breaker. Svítí IMHO nejlíp, jen životnost tak na 1/4-1/2 roku..

To s tu zivotnostu myslis vazne:myslim ziarovka za 22-eur:bojim

mozeme porovnat na zraze na Havrane. Mam v stretavackach Osram NB ;)

Odesláno

Vseobecne najlepsia kombinacia je mat v stretavackach drahe a kvalitne ziarovky (Osram NB, Philips Extrem Power...) a LED na denne svietenie. Takuto kombinaciu som zvolil ja. Je to sice draha kombinacia, ale nejlepsia. Cez den svietia LED, a drahyma ziarovkama svietim iba vo tme, ked je to treba. Je velka skoda palit tak drahe ziarovky cez den, ked vlastne nevyuzijem ich kvality...

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

ahojte mam taku otazku kedze uz su uplne zakazane xenony!! :grr tak by som tam radsej dam obycajne h7 ale uplnu podobnu svietivost ako xenony,neviete nieco o takom cosi??? ferry dal foto na nejake ziarovky nieco take.dakujem

xenony jsou zakazane?? :o

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: jarco623

xenony jsou zakazane?? :o

xenony su neni zakazane. ak su origo,resp. zo vsetkym co k tomu má byt...ale prestavbove sady HID su.

Odesláno

zzipCZ ma recht. Zakon sice bol uz vtedy, t.j. bolo uvedene, ze to a to se nemoze pouzivat. Ale chybala vykonavaci vyhlaska, na zaklade ktorej mohli za to davat sankcie. Ked mas zakon, ale nevis, jaky postih za jeho poruseni mozes udelit, tak je vlastne uplne k nicemu... :super No a teraz to napravili...

Odesláno

nech by byli zarovky plnene cimkoviv, nikdy nebudu svititi jako xexon. Ten plyn nema velky vliv na svitivosti. Je to len reklama. Tu ide o hlavny princip svetelneho zdroja.

Zarovka ma zeravici vlakno, xenon vlakno nema, ale ma elektrody, medzi kterymi probiha neustaly vyboj, a ten zpusobuje tu zář.

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: shwaara

Osram Night Breaker. Svítí IMHO nejlíp, jen životnost tak na 1/4-1/2 roku..

To s tu zivotnostu myslis vazne:myslim ziarovka za 22-eur:bojim

Určitě Nightbreaker, životnost cca 150hodin. A tato žárovka za 22 Euro je zlodějina :roker Já je mám na pultě za 229,- Kč :aut

Zkus hledat, o autožárovkách jsem tady už napsal romány.

[upravil dne 24/11/09 minimaxa]

Odesláno

jak to myslis, \"praskani zarovek\"? Myslis normalne vypaleni, alebo fakt ti praskaju banky zarovek??

Mimoto, mne nikdy zadna zarovka nepraskla, a H7 vydrzali skoro 2 roky. Teraz sem dal Osram NB, tak uvidim, jak to bude s tu zivotnostu, ale cez den pouzivam LED, takze dufam, ze ty NB vydrza aspon rok.

Odesláno

ja tiez rozmyslam ze kupim do stretavacich svetiel osram night breaker h7 som pocul len chvalu akurat je tam [problem z vydrzou tak uvidime,mam ich za 15eu cize nejakych 400cz cize to ma nezabije aj ked kazde 6mesiacov ked budu svietit super. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...