Xander Cage Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 Nevite, kdo by mi udelal polep budíko na Peugeota 605, kdyz mu dodám originální sablonu vymontovanou primo z budiku? Citovat
white Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 Buď ti dohodím jednoho kluka co dělá takovéhle věci od nás ze seweru nebo zkus Newman tuning 603767425. Newman má i nějakou tvorbu na webu tak se můžeš mrknout. Bye Citovat
Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Xander Cage Nevite, kdo by mi udelal polep budíko na Peugeota 605, kdyz mu dodám originální sablonu vymontovanou primo z budiku? Hele, já si je dělal sám... jestli se Ti líbí tyhle, jsem schopen v obdobné kvalitě vytvořit další... Jen potřebuju poslat naskenovaný ty původní budíky kvůli kalibraci ... a poštou Ti pak dojdou laminované samolepky... Kdyby zájem, taxe ozvi - cena: 0,- Kč Ale s podsvícením a tak - nevím, to budeš muset vyřešit Ty Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 2 Luger: a jak to mas podsviceny?? celou plochu nebo jenom cifernik?? mas to jenom jako nalepku takze to das na original budiky?? Citovat
white Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Mě to také zajímá... povídej... nenech se prosit. Citovat
lexa Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Nó, machruj a přeháněj, provedení se mi líbí.:papa Takhle třeba v modré? NEBO?:papa [Editován dne 18/8/04 lexa] Citovat
Vvitty Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 ad podsvetleni - soude podle provedeni toho, co zbylo z originalu, tak tady nebylo podsvetleni uz v puvodnich budicich, tyhle jsou jen nasviceny zepredu.... takze podsvetleni asi neni, coz? taky by me zajimalo, jak poresit komplet jiny vzhled budiku, ale aby to bylo zaroven podsvetleny.... Citovat
Jaris Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Ahoj, moc pěkný. Mě by stačil jenom rámeček. Jako to má ten novější model. Mám starší a ten to nemá. Kdybych ti to naskenoval, dokázal bys to? Budíky by byli normální, jenom bych to dal do rámečku. Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Vvitty ad podsvetleni - soude podle provedeni toho, co zbylo z originalu, tak tady nebylo podsvetleni uz v puvodnich budicich, tyhle jsou jen nasviceny zepredu.... takze podsvetleni asi neni, coz? taky by me zajimalo, jak poresit komplet jiny vzhled budiku, ale aby to bylo zaroven podsvetleny.... No, tak to je přesně problém - obyč nálepky, čili nasvícení, nikoli podsvícení... Citovat
Luger Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Napsán autorem Jaris Ahoj, moc pěkný. Mě by stačil jenom rámeček. Jako to má ten novější model. Mám starší a ten to nemá. Kdybych ti to naskenoval, dokázal bys to? Budíky by byli normální, jenom bych to dal do rámečku. No, tak vytisknout rámeček na lejsrovce snad umí skoro každý, ne? Citovat
Jaris Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 jo na lazerovce je to v poho. Jen ty folie nejsou tak tlusté a nedokázal bych to tak pěkně oříznout. Ten tvůj laminát má určitě větší tlouštku. Bylo by to výraznější. Pak to chci stříknout na hliník nebo potahnout karbonovou nálepkou. Což by se folie stříkala blbě. Citovat
Luger Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Napsán autorem Jaris jo na lazerovce je to v poho. Jen ty folie nejsou tak tlusté a nedokázal bych to tak pěkně oříznout. Ten tvůj laminát má určitě větší tlouštku. Bylo by to výraznější. Pak to chci stříknout na hliník nebo potahnout karbonovou nálepkou. Což by se folie stříkala blbě. No tak mi ty rámečky pošli mejlem (herink@fic.cz) a já je zalaminuju... Citovat
Jaris Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Ok, moc dík. Já je v týdnu v rámci volného času vykutím a pošlu ti je. Zatím ahoj Citovat
Vvitty Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem Vvitty ad podsvetleni - soude podle provedeni toho, co zbylo z originalu, tak tady nebylo podsvetleni uz v puvodnich budicich, tyhle jsou jen nasviceny zepredu.... takze podsvetleni asi neni, coz? taky by me zajimalo, jak poresit komplet jiny vzhled budiku, ale aby to bylo zaroven podsvetleny.... No, tak to je přesně problém - obyč nálepky, čili nasvícení, nikoli podsvícení... Hloupe je, ze laserovka nekreje dostatecne na to, aby se daly budiky bez obav podsvitit... jinak bych vzal bilou prusvitnou folii a bylo by vymalovano... Citovat
Luger Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Napsán autorem Vvitty Napsán autorem Luger Napsán autorem Vvitty ad podsvetleni - soude podle provedeni toho, co zbylo z originalu, tak tady nebylo podsvetleni uz v puvodnich budicich, tyhle jsou jen nasviceny zepredu.... takze podsvetleni asi neni, coz? taky by me zajimalo, jak poresit komplet jiny vzhled budiku, ale aby to bylo zaroven podsvetleny.... No, tak to je přesně problém - obyč nálepky, čili nasvícení, nikoli podsvícení... Hloupe je, ze laserovka nekreje dostatecne na to, aby se daly budiky bez obav podsvitit... jinak bych vzal bilou prusvitnou folii a bylo by vymalovano... To jsem taky řešil... a je to tak, jak píšeš... Citovat
Tzrb Odesláno 22. srpen 2004 Odesláno 22. srpen 2004 Pokud někdo budete potřebovat AL okolí na budíky zkuste www.martinek-auto.cz Citovat
michal 206 Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 www.martinek-auto.cz zkousel jsem a nenasel, nabidka/akcni cena - NIC nabidka/material - NIC nabidka/universalni - NIC ..kde teda? diky za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.