Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdrawim ma zase problem s otačkama když auto stoji na volnobeh tak je vše ok jak ma byt ale jakmile se rozjedu a přeřadim třeba na dvojku potom na trojku a mi ty otačky nekdy spadnou tak nizko ze to motor neudrží a za jizdy to chcipne dela to docela často!!nevite co tomu je???nejaky čidlo špatny nebo co??:myslim

Odesláno

Sice autům absolutně nerozumím, ale slušnost je aspoň odpovědět. Co třeba palivový filtr? Není zanesený? Je třeba možný, že při volnoběhu nepotřebuje motor tolik paliva jako když zrychluješ a přidáváš plyn... :myslim

Odesláno

ted mi peugeot dělá něco podobnýho...když jedu od nás do Humpolce cca 8km tak nikde nezastavuju jedu furt pryč a když dojedu do města a u první křižovatky vyřadim tak klesnou otáčky motor to neudrží a chcípne.. nastartuju a točky si drží v poho vždy jen to první vyřazení:myslim...jinak když stojí peugeot celej den u školy a pak jedu dom tak už to neudělá:bojim vůbec nvm čím to...

Odesláno

Tým benzínom som nemyslel že tankuješ nejaký zlý ale ten odporúčaný obsahuje nejaké čistiace aditíva. Totiž mne Clio takto trochu blblo že malo nepravidelný voľnobeh, tendenciu na zhasnutie a v táťaži trochu trhalo. Po vyjazdení dvoch nádrží toho benzínu dávam 95 ako predtým a motor ide ako hodinky. Neviem to presne zdôvodniť, je to iba skúsenosť.

Odesláno

svíčky mam asi pul rok novy platinovy a filtr vzduch taky novy filtr taky novej asi 3 mesíce.a to čidlo nevim kde ho najdu na chladiči nebo na vodni pumpe??nebo zkusim jete ten benzin a uvidime!vetšinou taknuju 95 na omw nebo na euro oil.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tým benzínom som nemyslel že tankuješ nejaký zlý ale ten odporúčaný obsahuje nejaké čistiace aditíva. Totiž mne Clio takto trochu blblo že malo nepravidelný voľnobeh, tendenciu na zhasnutie a v táťaži trochu trhalo. Po vyjazdení dvoch nádrží toho benzínu dávam 95 ako predtým a motor ide ako hodinky. Neviem to presne zdôvodniť, je to iba skúsenosť.

ok...určo to vyzkouším;)díky za rady:roker

[upravil dne 25/11/09 Cardaaa]

Odesláno
Původně zaslal: Peta-k

svíčky mam asi pul rok novy platinovy a filtr vzduch taky novy filtr taky novej asi 3 mesíce.a to čidlo nevim kde ho najdu na chladiči nebo na vodni pumpe??nebo zkusim jete ten benzin a uvidime!vetšinou taknuju 95 na omw nebo na euro oil.

ted z hlavy si nemůžu vzpomenout ale myslím že bylo pod vzduch filtrem..já mám 1.4 tak se to může lišit...na sto pro má zelenou barvu:super

Odesláno

pod vzduch filtrem jo???jako nekde zespod motoru nebo ze zadu jo???to je blby ze by to tam takhle bylo???ja si myslim jestli to nejni to jedno čidlo myslim ze na vodni pumpe a druhy na chladiči ale nevim ktery to je!

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

ahoj taky hledám čidlo teploty vody...mám 1.4xsi..kde se tá sehnat novej?

Najdeš ho na pravém boku motoru když se postavíš proti autu...je zelené.. nemůžeš ho přehlídnout.. jo a myslím že musíš mít vyndanej vzduch filtr.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...