Peta-k Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 zdrawim ma zase problem s otačkama když auto stoji na volnobeh tak je vše ok jak ma byt ale jakmile se rozjedu a přeřadim třeba na dvojku potom na trojku a mi ty otačky nekdy spadnou tak nizko ze to motor neudrží a za jizdy to chcipne dela to docela často!!nevite co tomu je???nejaky čidlo špatny nebo co?? Citovat
Peta-k Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 poradite nekdo co a jak ???hledal jsem tady neco a nic jsem nesehnal!! Citovat
peugeot09 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Sice autům absolutně nerozumím, ale slušnost je aspoň odpovědět. Co třeba palivový filtr? Není zanesený? Je třeba možný, že při volnoběhu nepotřebuje motor tolik paliva jako když zrychluješ a přidáváš plyn... Citovat
Cardaaa Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 ted mi peugeot dělá něco podobnýho...když jedu od nás do Humpolce cca 8km tak nikde nezastavuju jedu furt pryč a když dojedu do města a u první křižovatky vyřadim tak klesnou otáčky motor to neudrží a chcípne.. nastartuju a točky si drží v poho vždy jen to první vyřazení...jinak když stojí peugeot celej den u školy a pak jedu dom tak už to neudělá vůbec nvm čím to... Citovat
Peta-k Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 mam stejnej problem otačky neudrží když vyřadim a chcipne!!!jinak palivovej filtr mam novej cca pul roku!! Citovat
Cardaaa Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 to filtrem nebude;) řekl bych že to bude čidlo teploty vody.. Citovat
David.Pažout Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 a v jakym stavu máš svíčky? mě na volnoběh taky chcípal a svíčky mi pomohli Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Sviečky, palivový a vzduchový filter, prípadne skús natankovať nejaký prémiový benzín napríklad Shell 100 oktánov. Citovat
Cardaaa Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 toto jsem u mě vyloučil na filtrech a svíčkách mám najeto tak 1500km a benzín tankuju jen na omw nebo benzina:myslim Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Tým benzínom som nemyslel že tankuješ nejaký zlý ale ten odporúčaný obsahuje nejaké čistiace aditíva. Totiž mne Clio takto trochu blblo že malo nepravidelný voľnobeh, tendenciu na zhasnutie a v táťaži trochu trhalo. Po vyjazdení dvoch nádrží toho benzínu dávam 95 ako predtým a motor ide ako hodinky. Neviem to presne zdôvodniť, je to iba skúsenosť. Citovat
Peta-k Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 svíčky mam asi pul rok novy platinovy a filtr vzduch taky novy filtr taky novej asi 3 mesíce.a to čidlo nevim kde ho najdu na chladiči nebo na vodni pumpe??nebo zkusim jete ten benzin a uvidime!vetšinou taknuju 95 na omw nebo na euro oil. Citovat
Cardaaa Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Tým benzínom som nemyslel že tankuješ nejaký zlý ale ten odporúčaný obsahuje nejaké čistiace aditíva. Totiž mne Clio takto trochu blblo že malo nepravidelný voľnobeh, tendenciu na zhasnutie a v táťaži trochu trhalo. Po vyjazdení dvoch nádrží toho benzínu dávam 95 ako predtým a motor ide ako hodinky. Neviem to presne zdôvodniť, je to iba skúsenosť. ok...určo to vyzkouším;)díky za rady:roker [upravil dne 25/11/09 Cardaaa] Citovat
Cardaaa Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Peta-k svíčky mam asi pul rok novy platinovy a filtr vzduch taky novy filtr taky novej asi 3 mesíce.a to čidlo nevim kde ho najdu na chladiči nebo na vodni pumpe??nebo zkusim jete ten benzin a uvidime!vetšinou taknuju 95 na omw nebo na euro oil. ted z hlavy si nemůžu vzpomenout ale myslím že bylo pod vzduch filtrem..já mám 1.4 tak se to může lišit...na sto pro má zelenou barvu:super Citovat
Peta-k Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 pod vzduch filtrem jo???jako nekde zespod motoru nebo ze zadu jo???to je blby ze by to tam takhle bylo???ja si myslim jestli to nejni to jedno čidlo myslim ze na vodni pumpe a druhy na chladiči ale nevim ktery to je! Citovat
Cardaaa Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Jak říkám 1.1 to má asi jinak uspořádaný...já ho mám z pohledu když stojíš proti autu na pravý straně motoru;) [upravil dne 28/11/09 Cardaaa] Citovat
Peta-k Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 tak když jsi stoupnu proti autu tak taky mam na pravy strane motoru!!! Citovat
106sťák Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 ahoj taky hledám čidlo teploty vody...mám 1.4xsi..kde se tá sehnat novej? Citovat
Cardaaa Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: 106sťák ahoj taky hledám čidlo teploty vody...mám 1.4xsi..kde se tá sehnat novej? Najdeš ho na pravém boku motoru když se postavíš proti autu...je zelené.. nemůžeš ho přehlídnout.. jo a myslím že musíš mít vyndanej vzduch filtr. Citovat
mmmb Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 myslíte to zelené? když jsem odpojil to hnědé, tak začla foukat sahara. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.