Ravel Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Tak jsem se jal vyměnit žárovky v autí (jedna přední rupla) a přitom jsem se rozhodl vyměnit i zadní na značce za diody. Pravá přední mi svítí ale nějak málo, oproti levé. Je to dáno různým sklonem lampy (každá by měla svítit jinam, ne?). Ale to nejlepší jako vždy na konec. Měnil jsem vzadu ty 5W nad značkou a povedlo se mi vypálit pojistku. Tak jsem se jak hledat pojistkovou skříňku. Musel jsem si vzít návod, protože je ukrytá ve skříňce spolujezdce (odklopí se pravý bok) a je tam asi dvacet pojistek ve dvou sloupcích. Pojistky jsou miniaturní, originální kleštičky si asi vzala původní majitelka auta na depilaci, nebo co. Tak jsem běžel domů pro pinzetu. začal jsem vyndavat pojistky v jednom sloupci shora dolů, žádná ruplá. Tak jsem vzal druhej zdola nahoru. Samozřejmě to byla ta ve druhym sloupci úplně nahoře. By mi prask. Mám totálně servaný prsty od tý pinzety, pojistky tam drží, že jsem fakt musel za ně rvát, abych je dostal ven. Teď asi budu muset běžet do salonu, protože takovýhle pojistky jsem zatim nikde neviděl - viz foto. Vlevo klasická nožová pojistka - vpravo miniatura z našich mazlíků. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Hm prečo si už v tom návode nepozrel aj umiestnenie poistky? Ja mám v aute obidva typy poistiek. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Kleště na pojistky 6500N4 cena cca 11,- Czk v Peugeotu. Citovat
Ravel Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: HonzaZ Kleště na pojistky 6500N4 cena cca 11,- Czk v Peugeotu. neprovokuj Citovat
crang.look Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 ty mini pojistky kdekoliv na benzíně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.